Saturday, March 28, 2009

The Curve Lagi....

 
Pagi tadi pegi The Curve lagi....teman hubby jumpa doktor lasik...."excellent" ...hubby dapat pujian....good patient hehe...ye la bukan senang tau nak buat lasik tu....mata hitam tu kena sentiasa tengok kat lampu merah (target area utk laser)...pas tu trauma jugak hubby sebab nampak apa yg doktor buat hehe....dia kata bunyi bising betul dlm operation theater...bunyi macam machine gun pun ada!! Sampai ngigau2 dia malam tadi kekeke....alhamdulillah semua ok.  Tadi hubby tunjuk kat eynda lasik eye surgery dalam youtube...memang menggerunkan!! Jaga lah mata kita dgn baik....
Eynda & anak2 tak tau nak buat apa pagi tadi sementara tunggu hubby....sampai kat the curve 9.30am. Semua kedai belum bukak...last2 paksa makan gak kat kopitiam...tak sedap langsung!! Eynda makan mee siam tapi setengah pinggan je mampu makan...10.30am baru kedai2 bukak....flea market pun lambat bukak gak...penat tunggu....dah bukak panas pulak....lari masuk kat kawasan ekon hehe....hubby kejap je jumpa doktor....pas tu pusing2 jap dalam the curve tak tau nak beli apa...balik rumah terus....kesimpulannyer tak shopping apa :-p
Apasal pelik pulak muka eynda dalam gambar hari ni?? Nyampah la...kejap nampak kurus....kejap nampak chubby...mana satu betul tak tau la....
Posted by Picasa

2 comments:

Cik Emi said...

wat lasik? brp cost hubby akak kena??

eynda said...

Ha'ah lasik....kena RM3K++....ambik masa sebulan nak baik...kalau nak baik dalam 2-3 hari buat le yg RM10K hehe...member hubby buat yg RM10K tu!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails