Friday, March 27, 2009

Transformasi Diri.......

 
Pandang lah lihat lah...tiru macam sayaaaa....hihi....
Gambar pertama tahun 2005 - berat 65kg....chubbynyer masa ni...badan macam anak 5-6 orang...orang yg ada anak ramai pun tak sechubby eynda hehe...time ni baru ada anak sorang...actually eynda ambik pil perancang...lepas stop body terus bagai dipam-pam....setahun eynda try peknen anak ke2....dalam setahun tu berat eynda naik 9kg!! Waktu ni tak exercise langsung.....masa gambar ni diambil, sehari dua lepas tu eynda keguguran :-(
Gambar kedua tahun 2007 - berat 60kg.....ok la lepas bersalinkan hannah berat turun skit...dekat nak bersalin naik dari 65kg ke 75kg....pas tu dalam pantang turun ke 60kg...tapi tengok la....geleber obvious sangat....walaupun eynda tinggi 164cm dlm kategori tinggi la jugak....tapi body cam tu buat eynda nampak tua....
Gambar ketiga tahun 2009, 25th March - 58kg.......walaupun beza 2kg je dari tahun 2007 tu tapi nampak la fit sikit body kan....(masuk dlm bakul, angkat sendiri...) Eynda sendiri boleh rasa....boleh beza....walaupun banyak lemak tepu lagi...atleast tak geleber macam dulu-dulu....between 2007 & 2009 ni eynda pernah turun berat ke 56kg....tapi body geleber jugak sebab tak workout....dan amat cepat berat tu naik balik :-( Harap-harap kali ni eynda dapat menten body yg fit..eynda takmau kembali ke masa lampau....
Posted by Picasa

7 comments:

nona said...

lawa kak eynda skang....
body cantek..
nona 58 kg juga...tp knp xnmpak slim cm akak yek...hehe

eynda said...

Hai nona....tak tido lagi ke? hehe...
Thanks....nona tinggi brape?? Ada gambar tak kat blog? Nak tengok....betul ke tak slim hehe...

Btw...akak dah add ur blog dlm fav list akak tau...dah add baru nak cakap :-p

nona said...

skarang pun blom tdo lagi...
hee..jadi burung antu..
uhuhu...bercakap soal tinggi...nona tggi 157 je..
patotla xseli cm kak eynda..huaaaaaa=(

sHa_eiNa said...

slim akak... :) ....

E-Marlin said...

Sis eynda, memang ada bezala....nampak makin mantap heheheh...

Nak tanya sis eyndalah, camne cara nak bg lengan x geleber? nak exercise camne ye, burukla badan kecik, lengan beso......huhuhu.

nona said...

kak eynda,dh ade pic saya yang tidak slim di blog..hehe..
saksikanlah kebenarannya...

neisya said...

chaiyok...chaiyok....tahniah...!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails