Tuesday, February 17, 2009

Mama & Mak Mertua.......

Bukan senang eynda nak bergambar dgn mama & MIL...padahal dah hampir 10 tawun kawin...bukannyer takde masa nak bergambar....pelik kan...??
Ni gambar masa raya 2 tahun lepas kat rumah SIL. Kebetulan eynda duduk tengah2....terus suruh sape ntah ambik kan gambar....gambar pun tak seimbang kekekek...takpe janji ada mama & MIL dlm gambar.....
Yg berbaju kurung hijau tu mama eynda. Yg berbaju pepel tu MIL eynda :-)
MIL selalu datang rumah eynda kat sini....sebab SIL selalu ada tugasan kat KL...MIL ikut sama....anak SIL pun ada yg study kat KL so SIL selalu ulang alik ke sini...tido rumah eynda atau rumah biras kat kondo yg sama ni.
Mama eynda jarang boleh datang sini. Last sekali datang 2 tahun lepas, jaga eynda dlm pantang....dah lamaaaaa.....cuti2 sekolah pun payah sebab anak angkat mama yg masih bersekolah ada aktiviti macam-macam....
Bulan 5 ni insyaallah nak balik kampung.....

2 comments:

neisya said...

ni rupanya mama eynda.. :)

ye la kan eynda....neisya pun tak pernah ada gambar dengan mak dgn mertua lagi....

comel je eynda dalam pix tu...putih melepak...slim melim....

eynda said...

Tu la neisya....kebetulan plak time tu dua2 ada kiri kanan eynda ...tak plan pun hehe...

Nampak cam selepung je bedak kat muka tu hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails