Friday, January 9, 2009

Update berat & ukurlilit terkini....

Tinggi 164cm
Berat asal @ isnin 10/11 = 60.7kg
hips 39" 
arms 11" 
waist 30" 
thighs 23" 
calf 14"
Body fat 32%
Ukurlilit @ 3/1 (sabtu lepas) :
Hips 37.5"
arms 10.8" 
waist 26.8"
thighs 21"
berat 59.2kg (patutnyer 58.7 tapi period naik 500gm)
Body fat 25.5%
Water 54.5%
Ukurlilit @ 9/1 (today) :
Hips 37.5"
arms 10.8" 
waist 26.8"
peha atas 22"
peha tengah 20"
peha bawah 17"
calf 13.5"
berat 58.6kg
Body fat 24.2%
Water 55.3%

2 comments:

liz said...

congrats! bestnya. just blog hopping. berat sy skrg mcm berat asal sis yg 10/11 tu, tapi i'm still single..huwaa..malu je kan? tapi i was fatter masa sekolah dulu. yang best perubahan sis ni, inches tu banyak kurang. saya sangat malas exercise. ada tak tips utk nak motivate diri? help

eynda said...

Hi liz...thanks. :-)

Actually akak ni sejak dari azali tak minat sungguh dgn exercise tau...zaman sekolah akak antara yg suka ponteng aktiviti sukan hehe...jadi tukang sorak je boleh la. Motivasi ni perlu datang dari diri kita sendiri. Kalau orang sekeliling sokong/dorong cemana pun, kalau kita sendiri tak berubah, tak jadi apa. Akak cakap dari pengalaman. Dah lama hubby tegur suruh jaga badan, exercise paling dia tekankan. Tapi akak ni takmo dengar cakap. Sekarang baru timbul kesedaran nak buat semua ni. Bukan utk hubby saje tapi utk kita sendiri. Percaya la....bila kita rajin usaha & nampak perubahan, kita akan rasa bahagia jek....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails