Tuesday, April 23, 2019

KL Car Free Morning.


Assalamualaikum.....


17hb Mac 2019.

1st time join KL Car Free Morning....




Orang semua sibuk lari...kayuh basikal bla bla bla.... Eynda tengok ikan dulu kat area River Of Life ....






Ambik gambar anak dulu....



Suruh anak ambik gambar eynda dulu....




Lepak-lepak dulu.... hubby dah pi jogging dah ahahaha... hashtag tepukdahi...




Cari benda utk disnap gambar dulu....




Pastu baruuuuuu pegi tempat start .... orang dah berapa kali pusing tempat tu kan....





Ingatkan dah sampai dunia lain tadi.... ada watak Star Wars pulak kat situ.... 


Actually tak sempat buat satu pusingan pun.... takleh nak lari sebab Hannah ikut... jalan kaki tu pun dia dah bising letih... next time pegi takyah ikut la... boleh mama lari...

Akhirnya kami ikut jalan shortcut mana ntah tetiba sampai balik ke tempat start...laaaaa.... takpe la...

Tetiba hubby call kata dia dah settle lari.... so kami pun balik je lepas tu....

Kalau eynda nak lari satu pusingan tu pun ntah mampu ke tak ahahaha... maklum la pelari amaturrrr...

Tapi seronok la tengok orang ramai beriadah kat situ... macam2 aktiviti... riang gembira je... terlupa pulak banyak masalah negara... indahnya hidup kalau semua orang happy....




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails