Thursday, November 9, 2017

Permintaan Birthday Girl...



Assalamualaikum....



20hb Oktober lepas kan birthday Hannah... alaaa takpe la dah basi pun nak citer hehe... dia ada permintaan... nak pegi Aquaria.... gaya ajak pegi tu macam la dia tak pernah pegi Aquaria langsung!

So pepagi 21hb Oktober tu kami pun pegi la KLCC.... 





Sarapan dulu... makan nasi goreng wahhhh.....kat foodcourt sebelah Aquaria tu je... sementara nak tunggu kaunter tiket bukak...


Nasib baik la tak sesak masa beli tiket.... cepat je dapat masuk dlm Aquaria tu... 




Spot menarik utk bergambar.... kena ikut giliran... ramai kat tepi tu sebenarnya... nampak je macam takde orang...





Gelap la kat dalam ni...




Walaupun dah banyak kali datang.... walaupun kat rumah ada bela 3 jenis ikan 3 jenis aquarium/balang/tempayan.... tetap teruja tengok ikan-ikan ye... ye la kat rumah ikan kecik2 je... kalau la boleh bela ikan besar2 camni kan....




Photobombed plak dia!





Cantik kan? Rasa macam dalam laut pulak walaupun kita fobia lautan huhu...




Mak pak sape la melangut tu... tak tau pulak Adam snap gambar ni haha... kalah bebudak tengok ikan!





Silhoutte....





Bila bagi handphone kat Hannah.....




Kejap je dalam Aquaria tu...pusing-pusing dah settle... permintaan seterusnya... dia nak lunch kat Wendy's.... layan je...




Cik abang ni sanggup duduk asing kejap sebab nak caj handphone hhmmm....sorry muka mak besar betul haha...





Dah lunch jalan-jalan aje dlm KLCC tu ... pastu balik rumah...






Balik tengok ikan kat rumah pulak hihihi.... Kalau ada yg baca entry eynda singgah kedai ikan kat sg buluh hari tu... beli balang utk ikan laga ni la...











8 comments:

LYAfrina said...

Happy belated beday hannah..

Happy lah hannah dpt g Aquaria..
Fasya pom ada jgk mtk nk ke sini.. Hehe. Ada rezeki in shaa Allah..leh bwk dia ke sini nanti

eynda said...

Lya... tq... InsyaAllah nanti ada masa bawak la Fasya pegi Aquaria... mesti dia happy :-)

ameris said...

happy belated birthday hannah.. semoga jadi anak yg solehah..

Nissa Irna said...

Happy belated birthday Hannah :)

I am LZ said...

Princess Hannah so sweet..
Last saya pergi Aquaria 10 years ago..
Nampak sama seperti dulu kecuali seekor shark dah mati.
Kalau tidak ada 2 ekor besar tapi Aquaria still the best!

Anis Azalea said...

Happy birthday Hannah. Last try pergi tak dapat masuk ramai sangat orang.

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow sini :)

cik renex said...

comelnya hannah. happy belated bday hannah,, smga sihat sllu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails