Tuesday, August 22, 2017

Bila 3 Mak Dara. Com Melepak.....



Assalamualaikum.....

Kisah hujung bulan Julai hari tu.... hampir sebulan dah baru nak tulis kat blog....

Kami ni dah lama plan nak berjumpa... walaupun masing-masing suri sepenuh masa, tapi kami selalu takde masa nak jumpa-jumpa macam ni.... ni pun curi-curi masa... 2 jam 30 minit je kami ada masa utk lepak-lepak... dari 2pm sampai 4.30pm je....jadi la dapat jugak bertukar-tukar cerita...






Kami pilih The Third Letter utk lokasi berjumpa... lokasinyer berdekatan balai bomba bukit jelutong, Shah Alam....





Mak dara ni sebenarnya hari-hari jumpa kat sekolah anak-anak... tak jumpa dia pun mesti nampak jugak kete dia parking tepi jalan.... tapi takde masa jugak nak sembang... setakat senyum sengih-sengih pastu dahhhh ..... sibuk sangat la kita ni kan.... (terasa giant duduk tepi dia...)





Walaupun Ana Suzana ni dah lama tak menulis blog, ambik gambar tetap dia hati dia.... dah pujuk dahhhh tulis la blog yg dah berhabuk tuuu... dia boleh gelak aje... padahal dia punya la ramai followers.... duit nuffnang pun masyukkkkk.... nasib baik la suami masing-masing tak ikut melepak... boleh la kami snap gambar berkeping-keping pastu pilih 10 keping je tunjuk kat orang...





Kek-kek ni masing-masing teringin nak rasa...sanggup beli setiap sorang sebab nak rasa tiga-tiga kek... seronok lepak dgn geng makan apa saje ni.... body diaorg tetap menten.... kita jugak yg balik rumah kena lari 5km!





Hannah dgn makanan kegemaran dia....


Antara yg kami order....







Kalau pasta sekarang eynda prefer yg ada pesto sauce....










Masing-masing dah kenyang....




Masa utk balik.... sorang tu nak kena ambik anak sekolah sesi petang.... sorang lagi nak ambik anak pastu nak balik jauh jugak la... sorang lagi tu nak kena singgah kedai alat tulis beli bahan lukisan utk anak pastu kena balik rumah cepat sebelum jalan start jammed...gitu laaaa....



Bila la nak jumpa lagi kan.... best berkawan dgn diaorg ni.... antara kawan-kawan yg selalu keep on low profile.... simple...sempoi & pure... :-)


Kredit gambar utk ME... cantik giler hasil gambar kamera iphone 7 plus... bila la boleh dapat seketul huhu...









7 comments:

Ann Ishak said...

patut gambo cantik, ipong rupanya :D

Anis Azalea said...

Patutlah lawa sangat snap pic tu

ameris said...

giler comels semua wpun dah mak2..
ana maintain dgn kasut sport. bila nk update, rindu celoteh dia...
eynda pun dh mantop body sejak diet ritu kan. kemain aaih jogging 5km. xmampu kite tau...

Jueliza Jamani said...

wahh best kan sesekali keluar mcm ni

ctsueraya Mansor said...

tingginya hannah sis..tu baru sekolah rendah tu

Alueyah said...

Ya allah lamanya x nmpk kk ana...dia xde ig ke kak eynda

izzeyda said...

rindunya kat ana suzana tu.. dulu suka betul baca penulisan dia, nampak lain dah ana suzana sekarang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails