Wednesday, August 2, 2017

Pulau Langkawi ~ Day 4.


Assalamualaikum....


Hari ke4.... hari utk pulang ke rumah....

Kami check-out pagi jugak la dalam pukul 9 pagi sebab nak jalan-jalan sementara tunggu flight petang....

Breakfast dulu di Pantai Cenang sebelum teruskan perjalanan.....







Singgah di Makam Mahsuri... ini rumah Mahsuri...




Ruang dapur rumah Mahsuri.... rindu pulak zaman kanak-kanak bila berada kat rumah macam ni.... 





Ini dalam wishlist Hannah.... nak ambik gambar kat patung burung helang... 





Kecik je manusia2 kat situ :-p






Selamat tinggal Langkawi... hingga bertemu lagi satu hari nanti.... InsyaAllah...





Orang pegi langkawi borong pinggan mangkuk, kain batik, coklat blablabla.... eynda beli perfume je hahaha.... sebab malas nak angkut barang banyak-banyak... kalau naik kete eynda tak kisah shopping apa pun... ni naik kapal terbang... nak kena beli extra luggage pulak.... ni pun kotak perfume eynda buang... bawak balik perfume aje... coklat beli gak la sepeket utk makan masa kat sana... 

Eynda cuma bawak balik kenangan bergambar & kenangan manis dgn keluarga aje :-)










No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails