Thursday, March 16, 2017

Wedding Mahfooz & Nur Najihah ( 10/12/2016).



Assalamualaikum....


Kejar backdated punya entry 🙈🙈...


Kami sampai di Malaysia dari London hari tu 7hb Disember.... 10hb Disember wedding anak sedara sebelah hubby... so 9hb Disember tu kami balik ke Kedah.... bayangkan tengah jetlag... nasib baik la boleh kontrol minda ni... cuma bab makan2 tu susah nak patah balik ke waktu Malaysia... malam2 lapar giler sebab kat London baru nak lunch...



Pengantin.... kenduri buat kat rumah mertua... anak sedara hubby yg lelaki tu... ( waktu buat entry ni dah 3 bulan kawin kan hikhikhik)




Meja pengantin....




Sempat curi posing sebelum caterer deko meja pengantin...





Mak pengantin ( 2 dari kanan) diapit anak2 beliau... sebelah kiri sekali tu biras sulung eynda....





Mertua (tudung oren) dgn kawan-kawan beliau...




Yang tepi mertua tu kakak ipar merangkap ex-teacher eynda masa sekolah menengah dulu... cantik aturan Allah 😊.... sebelah beliau tu menantu sulungnyer...




Pengantin lama yg sentiasa malu2 kucing miawwwww.... dua2 muka jetlag 😁😁





Adam dan sepupu-sepupu dia... 



Lastly.... gambar pinggan nasik eynda 😁😁😁


Walaupun wedding nampak simple tapi tetap meriah.... Semoga Mahfooz & Nur Najihah sentiasa bahagia dunia akhirat... tak lama lagi bertambah la cicit mertua 😃...








2 comments:

AMIIZAA said...

samalah kita....lama tak menulis...semua backdated....heheheheheh

eynda said...

Mieja.... suam2 kuku dah kita kan hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails