Thursday, March 16, 2017

London Trip Day 6 ~ Nak Balik Malaysia Dahhhh ~


Assalamualaikum....


Akhirnyaaaa! Sampai jugak ke episode terakhir holiday eynda di London.... siput sedut pun menang kalau camni 😂😂... 

Baiklah.... kita teruskan cerita....



Cuaca pagi tu....



Jumpa kembar Hannah...




Sama je cara sengih.... 




Breakfast sebelum meneruskan plan jalan-jalan....




Pagi-pagi dah cari brownies... 





Jalan-jalan cuci mata dalam ZARA... ingat boleh le shopping baju... satu pun tak sesuai sebab semua baju utk cuaca sejuk... balik Malaysia nanti boleh pakai pi Genting Highland je kot...





Suhu dah tinggi sikit tapi dah foggy... best nih... 




Dah nak balik baru teringin belek vending machine tu ye...




Lobi apartment...




Nak balik dahhhh....ehhh tak... jalan-jalan lagi... flight malam le...




Kami jalan-jalan ke Notting Hill.... kenal tak bangunan merah ni? Sape tengok movie Paddington mesti tau.... kami cari kedai buku dlm movie Notting Hill tak jumpa la pulok...atau mungkin tak perasan... 





Rehat jap...



Area Portobello...




Tengok map... nak balik ke Bayswater...





Jalan kaki... ehhh kebetulan gambar ni macam Adam tengah berkomunikasi dgn minah salleh tu kan...





Dah sampai Bayswater... masa utk lunch...




Cantik deco restoran ni... nama restoran dah lupa 😂😂




Botol mineral water...




Tu diaaaa... penuh pinggan... eynda makan separuh je... sayang... kalau kat Malaysia ku dah tapau bawak balik rumah... yg biji2 merah tu goji beri...





Lepas makan jalan-jalan kat Diana, Princess of Wales' Memorial Playground.




Suka tengok kerusi ni...boleh buat satu kat laman rumah 😁




Spooky tak? Hehehe...




Dah lama teringin buaian macam ni nak letak kat rumah... 





Bagus playground ni... berpagar... so dogs tak boleh sesuka hati masuk playground ni... bersih je...




Sebelum teksi sampai nak ke airport kita jalan-jalan kat Kengsinton Park dulu....




Kalau tengok betul-betul, hubby & Hannah tengah kejar tupai! 😄




Biar kita nampak kecik...jangan pokok lagi kecik dari kita 😂




Tetiba Hannah kata dia pun nak gambar macam ayah & mama yg ala2 hindustan nyanyi bawah pokok... layan je la...



Ucap byebye kat haiwan2 comel....




Teksi pun dah sampai... gambar kenangan depan apartment...baru 4pm ni... gelap gelita...




Luar airport...





Sebelum tunggu masa utk check-in beg, duduk kat luar airport tengok pemandangan... ehhh macam la tak sejuk kan...





Sayu je tengok pemandangan macam ni... antara malam & siang...menandakan kami dah meninggalkan London... dah mula menghala ke Malaysia...



Percutian yg best sangat walau kali ke dua ke London... kalau ada kali ketiga keempat pun tak kisah, insyaAllah kalau murah rezeki... 


































2 comments:

Blog Akak Kembang said...

memang sebiji muka Hanna lah..hehehe

eynda said...

Alin... hubby akak yg perasan dulu haha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails