Thursday, May 5, 2016

Batman vs Superman.




Assalamualaikum....



Hari tu pegi tengok movie Batman vs Superman kat TGV One Utama.... beli tiket biasa aje la... takde apa-apa petanda pun.... macam biasa beli minuman, makanan.... masuk dalam cinema... masa kat luar cinema hall tu ada ramai orang... siap bergambar kat screen ala-ala Emmy Award... kita lalu aje la buat tak tahu..... masa dalam cinema tetiba nampak jurugambar 2-3 orang masuk... ehhh kenapa ni? Jangan la ada prank apa-apa... kot2 la ada yg nak propose ajak kawin nanti kan ala-ala fizo mawar opppsss.... pastu bila start satu dua iklan tetiba iklan dihentikan... lama jugak... haihhh suspen lagi.... tetiba....




Sepraissssss!! Seprais lagi.... citer pasal lost world of tambun semalam pun ada seprais kan.... murah rezeki lagi Alhamdulillah..... diupgrade ke IMAX Hall pulak....







Selepas diberi taklimat serba sedikit, lebih kepada promote IMAX la... kami dibawa ke IMAX hall.... kali ke2 utk Hannah tengok movie 3D... eynda kali ke3, Adam & hubby banyak kali dah kot....

Pasal movie? Best la jugak ... eynda suka Batman :-D

Lepas habis movie tu ada la kat luar hall tu sesi interview bersama penonton... dapat sticker 3D.... dapat movie pass utk 3D movie.... kami tak ambik pun.... sebab actually lagi suka tengok movie yg biasa2 tu hihi....

TQ TGV.... buat seprais utk kami.... sungguh cuak masa tu :-D





3 comments:

Semut Senyum said...

Waaa... bila dah surprise tu.. memang seronok habis laa.. emhhh, lama jugak saya tak pergi tengok wayang nih.. aiihhh...

ietams said...

bestnya surprise tak di duga macam ni
untung k.eynda sefamily

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails