Thursday, April 14, 2016

Mozer's Subang Parade...



Assalamualaikum....


Kisah Januari yg lepas ni.... masa Mozer's baru mula dibuka... masa tu masih lengang... sekarang full house aje.... dah 2 kali makan kat situ.... Memang sedap.... actually selalu dah makan kat Mozer's Bukit Jelutong.... memang tempat feveret kalau teringin nak makan nasi arab...




Cantik deco dalam restoran...





Lapar sangat time ni tapi sempat jugak bergambar sebab suka dgn props kat belakang tu....





Eynda ni tak tahan godaan kalau bab nasi arab.... konfirm makan nasi arab lauk kambing.... tak tengok dah ayam .... sedapnyaaaa... sambil tulis ni pun dah terliur.... sepinggan tu habis kat eynda sorang tau... mana la tak makin sihat kan... ni citer lama... sekarang makan kira kalori... tapi makan gak nasi arab.... cuma makesure kalori seharian tak terlalu tinggi.... exercise tu penting ;-)






Ada ruang utk anak-anak bermain/menonton tv..... bagus la... tak la anak-anak bosan kan....


2-3 minggu lepas pegi makan kat Mozer's ni.... dalam pukul 3pm.... boleh tahan jugak pelanggan masih ramai time tu.... sesape yg belum cuba boleh la try makan kat Mozer's ni... bersebelahan restoran Sari Ratu di Subang Parade....









8 comments:

lia ummiirfan said...

ooo Mozer's dah ada kat Subang Parade ekk.. sedapkan makan kat Mozer's.. last time saya pegi kat Bukit Jelutong.. :)

TravelWithMillo said...

Woww kak Eynda..macam best jer nih. Nak kena singgah makan la sekali hahaha

shark said...

hai akak cantik :)
anak dah besar2 tp masih hot :)

Mass said...

salam eynda..lamanya x komen kat blog eynda
yg ptg eynda still menten muda..hihi

eynda said...

Lia... haah dah bukak kat Subang Parade.... :-)

eynda said...

TravelWithMilo... yesss akak rekomen restoran ni ;-)

eynda said...

Shark.. tq..Alhamdulillah :-)

eynda said...

Mass...Alhamdulillah... tq masih sudi jenguk blog Eynda :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails