Friday, March 4, 2016

Kisah 1hb Mac 2016....





Assalamualaikum....


Alhamdulillah bertambah setahun lagi umur Eynda 1hb Mac lepas.... Semoga Allah terus berikan kebaikan hidup di dunia & semoga kebaikan jugak utk Eynda di akhirat...ameenn...

Semakin berumur ni cewahhhh...semakin simple la menyambut hari kelahiran.... syukur sebab family sentiasa berada di sisi masa birthday Eynda...itu pun dah cukup sebenarnya...





Pagi 1hb Mac tu, lepas hantar anak-anak ke sekolah, Eynda & hubby pegi breakfast...owwhh ye hubby ambik cuti sempena birthday Eynda... Alhamdulillah... heavy ok breakfast pagi tu hehe... 

Pastu dah takde apa nak buat kami jalan-jalan kat shopping mall je... 



Lepak-lepak kat coffee shop pulak sebab kedai2 dalam mall pun belum bukak masa kami sampai hahaha.... minum Affogato... feveret Eynda & hubby sekarang :-)



Sebelum balik rumah sempat beli juice utk diri sendiri... anti-ageing... utk blood circulations... rejuvenation... al-maklum la umur dah meningkat kan... dalaman wajib jaga... automatik nampak di luaran nanti :-)



Tengahari pegi ambik anak-anak kat sekolah.... lunch kat rumah aje... tapauuuu ...birthday kannn mana boleh masak :-p (Padahal jarang masak pun weekdays)....

Malam pulak dinner kat restoran kat Setia City Mall.... pastu balik rumah pun awal sebab esok tu anak-anak sekolah pagi uittt... bukannya esok tu Sabtu....

Tu je la sambutan birthday Eynda tahun ni....




Kalau yg kenal eynda betul2, Eynda bukan kaki handbag... bukan kaki barang emas.... tapi Eynda kaki gajet... so inilah hadiah dari hubby Eynda... actually memang la jatuh hati kat Apple watch ni tapi takde plan nak rembat pun... tetiba last month jam tangan eynda talinyer dah putus sebab dah reput.... dah reput okkkk... berbaloi hubby belikan jam tangan lama tu... 5 tahun eynda pakai sampai reput...alang-alang nak ganti jam, beli Apple Watch ni sebab fungsi dia banyak.... lagipun Eynda dah aktif balik exercise so tak rugi beli... pilih pun kaler yg sesuai utk pakai outfit apa pun...Alhamdulillah.... moga bertambah murah rezeki hubby :-)





Selfie di hari ulangtahun kelahiran.... kejap birthday... kejap hari lahir... layan je la kan.. mana sempat taip je hehe.... tak dapat nak selindung peningkatan usia di wajah... kedut2 bawah mata pun dah nampak huhu.... takpe la kita enjoy saje perubahan dalam diri kita... jangan stress-stress nanti lagi banyakkkkkkk keduts keluar huwaaaaa.... 

Btw.... Eynda muda 3 tahun je dari Che Ta hihi.... blogger emasssss dah uollss hahaha.... jangan lari tau ahahahaha....







12 comments:

Didie Kamila said...

Happy birthday kak Eynda..
Sy doakan yg baik2 utk akak..
Amin..

eynda said...

Didie Kamila... tq..Amennn... :-)

idzwa kamaruddin said...

Selamat Hari Lahir kak ;)

- dieyana - said...

selamat hari lahir kak! still cantik! serius!

Sella Shahbudin said...

selamat hari lahir sis...

moga dapat yang baik2 saja untuk hari ini, esok & selamanya... ;)

adarnadzmie said...

selamat hari lahir eynda...

kita sebaya la....:)

Ila said...

Happy birthday Eynda!

Akak Kembang said...

Happy belated birthday Kak Eynda. Age doesnt matter...hehehehe..still gorjes macam che ta jugak kak eynda

norhidana miswan said...

eppy belated birthday kak... moga diberikan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki n hepi selalu...

hadiah special tuh kak en hubby siap cuti lg time bday akak

Rumah dijual said...

TErima kasih telah berbagi info

Semut Senyum said...

Assalamualaikum kak eynda...lama nye tak lepak sini..
Happy belated birthday! happy blogging.. sesekali saya mai jenguk, alhamdulillah ada lagi kak eynda dlm dunia blogging ni. saya dah tak aktif mana berblog ni... akibat tuntuntan lain yang mendahului..... at least sekali sekali berblog tu.. jumpa laa jugak rakan2 blogger lama...

Phewwiitt.. cantik jam kak! =D

izzeyda said...

happy belated birthday kak eynda.. cantik jam apple tuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails