Wednesday, November 18, 2015

Nurul Ikan Bakar Special, Sungai Petani, Kedah.



Assalamualaikum.....



Ada satu malam tu masa kat kampung, pegi makan malam kat satu restoran.... selalu lalu malam-malam kat situ nampak meriah je...so kami pun nak try jugak la...



Dalam tu ada pelbagai jenis ikan... sotong... udang... 




ID kat restoran ni agak kreatif... mula2 ingatkan batu2 ni tiles...rupanya batu betul...





Hujan lebat masa ni... tapi kami order gak jus tembikai satu jug....sejukkkkkk...





Sotong goreng tepung.......





Antara lauk pauk yg diorder...





Ikan bakar.......





Anak2 eynda kalau makan kat restoran suka sangat order nasi goreng... sorang nasi goreng kampung sorang lagi nasi goreng cina...





Ni la yg ada dalam bekas gambar pertama tadi...





Bila google baru tau restoran ni ada banyak cawangan jugak... kat kulim & Pulau Pinang pun ada.... kalau nak pegi yg kat Sungai Petani ni ikut jalan ke Laguna Merbok.... pastu takyah belok masuk laguna merbok tu... terussssss je jalan area2 sungai jagung kat belakang tu... nanti nampak la restoran ni tepi jalan sebelah kiri.... ni kalau dari laguna merbok la... google aje InsyaAllah mesti jumpa :-)

Definately akan jadi tempat yg dituju kalau balik kampung & nak makan lauk pauk seafood... memang sedap!











2 comments:

Nafira usof said...

sedapnye dapat makan seafood. meriah jugak pilihan seafood nye.
kalo ke kedah boleh lah singgah jugak kat sini.

ietams said...

lawa seluar Hannah. eh? ke seluar k.eynda?
sebab Nampak seluar dgn kaki je.. hikhikhik..
serius seluar tu cantik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails