Tuesday, November 24, 2015

Hannah & Rambut.......



Assalamualaikum....


Dekat2 nak cuti sekolah hari tu Hannah bising nak gunting rambut.... dia nak gunting rambut pendek (bob cut) *no no no * mama tak approve rambut pendek2 utk Hannah... so mama bagi idea kita buat layered je ye.... panjang biar menten... mak apa ni...?  anak punya rambut mak ikut suka hati nak fesyen macam mana... ikut je la Hannah ye... tapi dia suka rambut baru dia ...ok la tu... 




Ni gambar sebelum.... mana la tak sayang tengok rambut dah panjang tu... mama pulak heran rambut mama yang takmau panjang-panjang ni...





Rambut terkini...ada fringe kat depan... itu yg dia nak... banyak kali gak mama dia konfirmkan... nak pendekkan lagi tak fringe tu...? Tapi dia nak macam tu... ikut je la...janji bukan rambut pendek...



Ni rambut paling rugged pernah Hannah ada.......tahun 2013......






Tapi kannnnn........ sebenarnya..........



Mama dia rinduuuu sangat-sangat rambut dia yg original macam ni.... saje je buatkan layered sekarang dgn harapan jadi curly toink toink macam ni balik... tak jadi dahhhh.... berangan je la....kekadang rasa nyesal sebab gunting rambut dia masa tadika dulu... terus jadi lurus... takpe la... rambut cemana pun Hannah tetap anak mama yg sama :-)





5 comments:

Didie Kamila said...

Rambut mcm mna pun Hannah tetap comey..

Nabila Syifa said...

huhu.fashionable betul..

Rizziela said...

dah comel..buat rambut mcm mana pun tetap comel kan hannah

FadMN said...

eh,macam magik,rambut kenteng jadi lurus.nak kena botakkan eryna lagi sekali ni nak bagi lurus.hehe.
btw, hannah tetap cunsss .

eynda said...

Didie Kamila, Alhamdulillah :-)

Nabila Syifa, macam2 style kan hehe...

Rizziela, Alhamdulillah :-)

FadMN, memang magic...tapi ikut akak jugak kot..akak dulu rambut curly gitu, sekali gunting style lady Diana tu terus rambut jadi lurus...tak lurus sangat la .. beralun hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails