Thursday, June 11, 2015

ZAWARA Coffee, Bukit Jelutong.




Assalamualaikum...


Zawara Coffee ni terletak di Bukit Jelutong, Shah Alam... berdekatan Masjid Tengku Ampuan Jemaah, Bukit Jelutong...ada rumah kedai area situ...Baru bukak je kalau tak silap 16/5/2015 lepas...

Memandangkan eynda selalu pegi BJ, nak jugak rasa menu kat situ.... yg penting ada ice blended mocha hehe... feveret sangat....

So satu hari curi masa singgah situ...Nampak kat cermin kedai No GST, No Service Charge :-)

Bukak je pintu disambut dgn suara pekerja-pekerja... Welcome...Selamat Datang....

Terus ke kaunter, tengok menu, order apa yg nak makan.... oleh kerana 1st time kat situ so tak tau nak makan apa... nampak menu pun juling mata... nama2 menu agak special... nasib baik staff kat situ baik hati rekomen apa yg best...




Lepas buat bayaran dapat benda hijau yg comel ni.... staff tu kata nanti benda ni bunyi maknanyer order dah ready...bagus kan? Pendek citer self-service la tempat ni... sebab tu takde service charge ;-)




Mocha Frappe & Pulled Ayam Percik.... roti tu diaorg buat sendiri tau... sedap... sesuatu yg baru dalam kategori sandwich.... simple je sandwich tu... isi ayam percik carik2 & daun salad (rocket kalau tak silap eynda). Makan panas2 sedap... Sandwich harga RM12, Mocha Frappe RM12.





Sudah tentu akan pergi lagi sebab ada Mocha Frappe hehe.... nak rasa menu lain pulak next time... 


Boleh check FB Zawara Coffee atau IG diaorg ZAWARACOFFEE.





4 comments:

mummy_ayu said...

wah menariknya..mcm dlm cita korea tu..

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

izzeyda said...

nampak menyelerakan..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak eynda,
wa
nice concept dia
ring the bell gitew yer he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails