Wednesday, June 10, 2015

Assalamualaikum Dunia...



Assalamualaikum.....




Dah lama tak bersiaran.... dah 2 bulan lebih tak update blog ni.... hidup sangat2 bz... dgn hal rumahtangga... dgn hal anak2... bertemu alam maya thru handphone aje... nak jadi cerita, charger laptop eynda pulak rosak... merajuk la tuuuu...sebab lama tak guna dia kannnn.... eynda tak reti nak guna gadjet lain utk update blog ni... nak laptop eynda jugak2... so tunggu aje la dapat charger baru... ni dah dapat dah...legaaaa.... rindu kat laptop ni... charger kena order dulu sebab tu la lambat... silap eynda jugak buat tak tahu bila charger rosak...dah lama rindu laptop baru la terhegeh-hegeh cari spare part... 

So apa nak citer?

Banyakkkkkk..... tapi tak tau nak citer mana satu...lagipun dah lama tak mengarang... rasa kekok la pulok...

Seronok tengok ramai yg masih aktif berblog.... eynda hampir rasa eynda akan berhenti menulis blog sebab sibuk sangat dgn hal keluarga.... tapi minat menulis dah ada dlm darah daging sejak kecik lagi... teruskan aje la blog ni... sayang sangat... banyak info eynda simpan dlm blog eynda... contoh masa nak beli charger laptop yg baru, tak bawak charger lama, lupa laptop series...terus cari dalam blog eynda... eynda ada buat entry masa baru dapat laptop... dapat la bagitau kat staff Samsung tu..laptop 9 series... tapi dah tentu maklumat tak cukup sebab diaorg perlukan serial number pulak... maklum la tak semua info kita citer dlm blog...kekadang kena tapis2 jugak... masa tu la rasa penting jugak blog ni... blog adalah diari...

Ok la dah tak tau nak tulis apa... kira sesi pemanasan la ni kan hehehe... hingga jumpa lagi...






Kenduri kawin kat muzium februari 2015.... terus melawat muzium.... jumpa geng Dinasour...tak tau masih ada lagi ke tak pameran ni...







5 comments:

siti suhaila shahbudin said...

eynda...teruskan update pls... ;)

Sidratul Muntaha said...

salam singgah
samalah dengan kami
celam celum
kdg2 ade post kdg2 tidak
commitement kerja adn anak2 jugak since si abang long tu dah masuk thun 1
happy blogging kak

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

izzeyda said...

ehh siap ada dinasour lagi.. apapun menarik tempat nih.. yelah, bila dah berblog nih, mesti rindu jugak nak menulis walaupun skit..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak eynda,
wa
kenduri kawen kat muzium????????
canggeh3 he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails