Thursday, March 19, 2015

Kisah Cuti Sekolah #2.



Assalamualaikum....


Selasa lepas eynda bawak anak-anak pegi tengok movie kat Subang Parade.... ada 3 movie yg diaorg boleh pilih. Spongebob.... Cinderella... Barbie....tapi bila dihitung-hitung kita tengok spongebob la kan... lebih adil... maklum la abang Adam takkan nak tengok movie cinderella & barbie! Tapi adam kata dia tak kisah... dia join aje... janji dapat makan popcorn!

Awal kami sampai kat Subang Parade.... eynda kalau nak bawak anak jalan2 suka keluar awal pagi... dalam 10.30am... waktu tu jalan tak sesak... eynda tak suka la sesak2... kalau org lain jadi driver takpe jugak... kalau eynda yg bawak kete, nehi nehi... malasnyer.... takleh bayang kalau eynda bekerja kat office nak kena harung jammed setiap hari!

Sampai Subang Parade dlm 11am... terjah cinema dulu beli tiket... show pukul 12.25pm....pastu bawak anak2 pi lunch dulu...






Cili padi dia tersangat la pedasssss....





Gigih cari iklan spongebob ni sebab nak bergambar...rupanyer tersorok skit... kat area nak masuk ke movie theater...





Anak2 enjoy la tengok movie ni.... bagi eynda biasa2 aje ... ada part lawak... ada part eynda menguap-nguap hahahah....nasib baik Hannah ajak pegi toilet, hilang ngantuk kejap... overall eynda kasi 3 bintang aje la... tapi eynda rasa memang ada yg peminat tegar citer spongebob kan heheh....

Dah habis tengok movie apalagi.... tawaf Subang Parade sambil cuci mata & bakar kalori... ehhh jalan kaki dalam shopping mall pun bakar kalori tau .... lupa nak pakai heart rate monitor :-p

Dalam 3.30pm kami balik rumah.... masa yg sesuai utk balik rumah sebab time tu kete tak banyak atas jalan kekekek.... 


The End.... :-D













8 comments:

mamabeauty said...

samalah kita kak, if bawak jenjalan with anak2 kuar pepagi.. parking pun senang hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dah bertahun akak tak masuk panggung wayang eynda.. tengok anak2 tu happy jer tengok movie ye :)

izzeyda said...

seronok laa Adam dan Hannah dapat tengok movie.. dah lama tak bawak budak2 tengok movie..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak eynda,
waaaaaaaaa
menjejes ayor lior iols nengok koe teow itu
sob3

A.I said...

samalah ai pun...kalau bawak bebudak ni kluar, gi awal pagi. takde sesak2 sangat. tp lama dah tak bawak dowang tgk wayang :)

LYAfrina said...

citer ni insyallah nk bwak asya tgk next week... bru2 ni sempat tgk cinderella aje.. tp mmg best la..

spongebob ni, kt y bsr mmg krg minat sikitkan.. tp demi anak, layankan aje lah

Bitt (double IS) said...

tak sempat nak tengok cite nih! dari haritu lagi plan nak tengok..tak jadi2...

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails