Monday, October 20, 2014

Hannah Dah 8 Tahun!




Assalamualaikum.....






Happy 8th birthday , Hannah!!

Mama & ayah doakan semua yg terbaik utk Hannah dunia dan akhirat....

Tengahari tadi bawak dia pegi lunch kat Secret Recipe sebelum ke sekolah... dari malam tadi dah buat list nak makan apa... mushroom soup... fries... cake... pasta... last2 dia nak cake aje huhu....

Kat sekolah pun happy la hari ni coz kawan-kawan ucap happy birthday kat dia...cikgu2 punnn...pastu budak2 tu dok tanya aunty buat party tak... alahai... tak buat la sayang2 ... nanti2 aunty buat InsyaAllah...

Ok nak bawak Hannah pegi dinner ... dia nak makan pizza ...ikut aje la...








15 comments:

Nieda ramly said...

happy birthday to hannah .
semoga menjadi anak yg solehah berjaya dunia dan akhirat

Didie Kamila said...

happy birthday Hannah..semoga jd anak yg solehah dan success selalu..:)

izzeyda said...

Happy birthday Hannah.. semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat..

Lynn Hamzah said...

happy bithday hannah

Miz Eija said...

Hapy bufday hannah... selamat panjang umur & cute - cute selalu ya :)

eynda said...

Trima kasih nieda, didie kamila, izzeyda & lynn :-)

Sella Shahbudin said...

happy birthday princess hannah...

aIEn said...

happy birthday to hannah .
semoga menjadi anak yg solehah berjaya dunia dan akhirat

aIEn said...

happy birthday to hannah .
semoga menjadi anak yg solehah berjaya dunia dan akhirat

rostina76 said...

happy 8th birthday hannah

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kak eynda,
epy bufday hannah..
sweet 8th birtday..
moga Allah merahmati & memberkati Hannah dunia akhirat...AMIN
salam perkenalan yer kak eynda..
jemput singgah & join blog saya juga yer :)

eynda said...

TQ ye kawan-kawan :-)

adianiez AIDA said...

happy birthday princess :-)
be a good girl ye.

Mummydearie said...

Happy belated 8th birthday, Hannah! Sebaya dengan anak bujang trang tang tang saya rupanya.

Baguslah nak SR cake je ye. Wishlist pun tak panjang mana, alhamdulillah ^_^

Ila said...

Happy belated birthday Hannah... makin comel dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails