Tuesday, August 5, 2014

Nuffnang ~ CPUV Campaigns June July August!




Assalamualaikum....
















~ takleh adjust gambar lagi besar.. klik utk lihat tumbesaran gambar..mabuk biskut raya le ni.. ~



TQ Nuffnang....

Pagi2 ni saje check akaun nuffnang... 5 on going campaigns...Alhamdulillah... walaupun takde la masuk banyak pun kannn...

Tak sempat lagi nak buat entry raya-raya 2014... InsyaAllah dlm masa terdekat... nak jugak tengok gambar2 raya blogger2 lain... akan ku curi masa utk singgah blog kawan2 nanti... tungguuuuu... :-)





9 comments:

Fiza Rahman said...

Wah...berderet² tu. Tahniah kak.

Nurulhuda Abdul Latip said...

Kita pun dapat berderet kak..Cepatlah upload gambar raya kak.

izzeyda said...

tahniah kak Eynda..berderet2 tuh..saya just ada Air Asia Go - Korea sale jer yang on going..

syalinda johari said...

Selamat hari raya aidilfitri..
maaf zahir batin kak..
wah..banyaknya iklan..berderet-deret..kikiki...

My Aisy said...

waa bestnya...kita nak dapat satu pun susah....tahniah2...

Norniwanie Nasarudin said...

Salam kenal...singgah beraya sini kak..Banyaknya CPUV, alhamdulillah..wanie follow sini.. ^_^

Semut Senyum said...

ASsalamualaikum...

Saya pun dah lama tak singgah blog ni... kesibukan melanda mcm tsunami... sekrang ni baru nk berjinak2 balik.. sbb rindu nak menulis... rindu nak jumpa kawan2 bloger kat sini....

Free2 mai laa singgah blog saya...
dikesempatan ni, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya, Ampun maaf zahir dan batin.. =D

Didie Kamila said...

wah banyak nye duit raya..:)

ietams said...

banyak tu yg sangkuttt... rezki2x
selamat hari raya kak eynda yang cantik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails