Saturday, May 31, 2014

Cuti Sekolah Day 3.


Assalamualaikum.....


Cuti sekolah Day 3 jatuh hari Jumaat... lepas Adam balik dari solat Jumaat, eynda bawak anak-anak ke Subang Parade. TQ jiran sebab tumpangkan Adam ke masjid...Tujuan utama nak ke Mothercare beli hadiah utk newborn baby....

Keluar pun dah 2.45pm.... dalam 3.15pm sampai kat Subang Parade....jalan sangat le sesak...especially dekat2 nak sampai Subang Parade tu... sabar je la...

Dah sampai tu anak2 otomatik jadi lapar... bawak diaorg pegi makan-makan dulu....

Eynda ni kalau dah pegi shopping mall wajib window shopping jugak.... tapi kali ni tak sempat lorrr sebab nak ke hospital pulak... bila dah petang tahu aje la nanti bersesak dgn geng2 balik keje kan... so agak rushing... takpe nanti pegi lagi... lepak lama2 skit kat Subang Parade kekeke...




Keluar dari Subang Parade selepas 5pm.... terus ke Hospital Umra.... nasib baik sampai cepat... Ummi dah nak keluar dari wad, tunggu bil aje... takpe sampai gak hajat nak melawat baby... comel betul baby Ummi & Zul... baby boy setelah miliki 2 anak perempuan... Zul dah ada geng la hehe... Ummi & Zul ni eynda kenal sejak zaman awal berblogging.... hingga la ke facebook pulak...pastu selalu jumpa di alam realiti...tapi tak ingat la.. zaman aktif kat forum Cari kita dah kenal ke? :-)

Kebetulan pulak perumahan kami di laluan yg sama.... Alhamdulillah.... kawan memang ramai kita boleh cari... tapi yg kekal berkawan hingga akhir hayat dgn kita susah nak cari kan ;-)

Tahniah Ummi & Zul...semoga berbahagia dgn anak-anak yg sihat... semoga mereka jadi anak2 yg soleh & solehah dunia akhirat....

Adam & Hannah bising nak baby... errkkkk... babydoll boley? Fluffy tu pun family gak ahahaha....









4 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah buat ummi..
Boleh tambah lagi tu Eynda .. Meriah sikit rumah tu ehe ;)

norh said...

Bagusnya dari alam maya jadi sahabat realiti ;)

rostina76 said...

heheh!!!cute Adam & Hannah nak baby. bagi jelah eynda :P

ANIM said...

haha..adam dan hannah nak baby..boleh2..

p/s tqvm letakkan blog saya dalam blog eynda. saya pun dah lakukan perkara yang sama. moga ukhwah berpanjangan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails