Wednesday, May 28, 2014

Cuti Sekolah Day 1.



Assalamualaikum......


Hari pertama cuti sekolah..... pepagi bawak anak-anak pegi swimming pool kat club house.... takde sape la pulak... lengang je... pool2 itu kami yg punya.... lepas sejam diaorg berendam baru le nampak ada orang lain datang...









Lepas tu balik rumah... eynda prepare lunch...rehat2...dlm 2.30pm bawak diaorg pegi SACC Mall...rutin eynda pegi chiropractic... cuti sekolah terpaksa la usung anak-anak... hari sekolah eynda pegi sorang je.... 

Dah settle chiropractic bawak diaorg minum petang kat Restoran Uncle K SACC Mall...lupa plak snap gambar masa kat SACC Mall... pastu balik rumah dalam 4.30pm...

Dah malam ni.... nak tido awal... letih layan anak-anak... baru hari pertama cuti huwaaaaa.... dok pikir apa pulak plan utk anak2 esok hari... kena aktifkan diaorg...duduk saje2 kat rumah konfirm ngadap laptop/ipad.... 

Hari pertama mama dah jadi separuh tarzan.... esok lusa jadi full tarzan dah agaknyer.... masuk seminggu cuti sekolah mama konfirm jadi "gojira" hahahaha.....

Sabar je la... 2 orang anak pun dah mengah nak melayan... syukur...syukur...






8 comments:

Ila said...

Enyda Fighting!!...ajak tgk drama korea jer..hihi

syalinda johari said...

cayook2...kikiki

My Aisy said...

hehe...sama la kita...bila anak2 tak sekolah mmg tarzan la...klu saya umah pun dah ala2 jungle dah...hahahaha

Pretty Weird said...

amboi seronoknya bila anak dah besar2 ni kan. mcm tak dapat bayangkan macam mana akak jadi GOJIRA tu :D

eynda said...

Ila...hahaha... semalam ada tengok drama korea setelah lama tak tengok... sampai meleleh air mata sebab citer sedih... diaorg pandai berlakon kan... adehhh...

eynda said...

syalinda.... chaiyokkk... lama lagi cuti ni kekekeke...

eynda said...

My Aisy... kannn... sabar je la... rumah pun jenuh berperang la nak bagi kemas :-D

eynda said...

Pretty weird... hehehe...gojira keluar laser kot mulut :-p

Masa kecik lain caranyer... dah besar ni lain pulak caranyer :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails