Monday, November 11, 2013

Swimming Pool @ Cahaya SPK Resort Club.



Assalamualaikum.....

Setelah berbulan-bulan swimming pool SPK ni tutup utk major renovation.... akhirnya dah siap....dibuka semula pada 5/11/2013 hari tu...hari pembukaan tu ada pegi tapi semalam baru snap gambar elok2...














Hannah seronok la.... dia kata lepas ni kita takyah pegi mana-mana la... kita datang swimming pool sini je.... errkkk.... 













Perbezaan bila kita lepak kat pool area rumah sendiri ni.... konfirm jumpa geng2 yg kita kenal kan hehe.... kalau pegi hotel2 atau resort2 muka-muka tak dikenali je la....jarang nak jumpa org yg kita kenal.....

Dekat club house ni sekarang ada mini market.... ada Restoran Chinese Muslim Shahrin Low.... makanan sedap2 jugak.... nanti kalau rajin eynda buat review.... ada la makan beberapa kali kat situ.... facilities lain seperti biasa ada pusat gym... tennis court... badminton court... squash room... ada jugak steam room... bila la diri sendiri ni nak try..... club house kami ada tasik buatan.... rasanya macam belum tunjuk pemandangan tasik kat dlm blog..... banyak rupanya idea nak menulis ni cuma masa agak suntuk sekarang..... InsyaAllah nanti eynda buat entry....









7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer!

syarqiah75 said...

bestnyaaa..hanna skrg dah ok? x takut dah nak mandi swimming pool..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Seronoknya mandi kat swimming pool kan..Rasa cuti sek ni mmg nak ajak budak2 ke swimming pool

Kakzakie said...

Anak-anak yg seronok kalau pergi sebab dapat jumpa kawan sekawasan rumah... enjoynya lebih lagi..

izzeyda said...

Bestnya bebudak mandi kat swimming pool kan.. sama la anak2 klu dapat mandi kat swimming pool msti xmau kuar nyer..hehehe..

Khai♥Rin : anies said...

best nyerrr... kalu sy sure hari2 g mandi hehehehe

Shamirul Ashraf said...

kalau orang luar, boleh x gna fasiliti tu??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails