Saturday, May 25, 2013

Fluffy....


Assalamualaikum.....


Perkenalkan...

Fluffy yang tak berapa nak fluffy..... 




Dia suka tengok tv.... hari tu ada cartoon kucing dalam tv... kembang bulu dia sampai terlompat terkejut....dia ingat kucing tu real...





Tempat duduk feveret dia...





Kesian dia kena serang dgn kucing jantan sampai luka bernanah dlm perut... terpaksa operate utk buang nanah...





Sedang angau nak tangkap burung berterbangan...





Kalau cari tak jumpa tahu dah kat mana dia lepak....





Sedang menikus eynda yg nak snap gambar dia....





Sedang berehat...





Naughty fluffy! Habis potpourri disemakkan.... bila buang potpourri tinggal pinggan tu dia masuk tido dlm pinggan pulak... last2 semua simpan dlm lemari... meja makan kosong!



Fluffy adalah sekor kucing jantan...........dia adalah ahli ke5 dalam keluarga kami sekarang *wink*










19 comments:

emi said...

Hahhhh ahli ke 5? Ke 4 on d way ke... Wahhhhh

wawa syaida said...

comelny fluffy akak...mesti kesayangan ramai ni...kelakar tengok fluffy tengok tv...kucing sy pun nama fluffy jugak :)

ibh_sue said...

Comei. Mesti manja ni kan kak :-)

eyndayusoff said...

Emi... yg ke5 la... ahli keluarga kami 4 org dah... hubby... akak... adam...hannah... fluffy yg nombor 5 hihi...

eyndayusoff said...

Wawa...haah ceria je rumah sejak ada fluffy :-)

eyndayusoff said...

Sue... kekadang manja ...kekadang dia garang hehe..

ArELeEz said...

slim & leher jinjang la fluffy nih. pandai fluffy jaga badan. he3..

rostina76 said...

salam eynda….amboi tempat special dia atas sofa kulit lagi. btw fluffy nak terjun dive dlm akuarium ke tu?

Ietams said...

pandai tngok tv! bijak

ieda immi said...

alorhaiii comelnye eynda ...
ieda geli ngan kucing ..
kalau ada kami x bg masuk rumah , just anak2 bagi makan diluar ...

bagus fluffy ada tuan tolong jagakan dan ubatkan ;)

Me said...

salam akak.. comel fluffy. tapi dia tak cakar ke sofa kulit tuee... saya plak risau hihihi

QA's ~ mamapapa said...

OLOLOLO...TOMEYYYNYA fluffy..k'eynda ...klau xsilap saya ada mkanan kucing yg oleh lebatkan bulu dia..tp xpasti plak sy mknanan brand ape :(

Nafira usof said...

comelnyeeeee..
zura pon pencinta kucing dari kecik lagi.. tapi sekarang x berani nak bela.. takut kekurangan kasih sayang kucing tu nanti.. hehehehe

ummisara said...

cik puteh,

i tengok fluffy i sedih teringat my Kiki (female)....had to give her up for adoption :(

last 2 weeks sempat pergi lawat dia kat umah kelaurga angkat, but she refused to look at my face mcm selalu...it breaks my heart tau....


fazianbatrisyia said...

cutenya...fluffy. Geram tgk aksi2 dia tu. Menghiburkan bila ada pet. Sy lum sanggup lagi nak ada pet. Sibuk manjang. Kak Enyda dah sihat?

mama maman aka yana said...

Cumil.. putih2 melati.. kiki

Alin Marlini said...

Comel...pandainya fluffy tgk tb

farra8979 said...

cutenya fluffy... sedang berfikir nak pelihara kucing jugak. hihihi...

Tihara said...

comelnya dia kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails