Wednesday, March 13, 2013

Pecal Lele Lela, Seksyen 13, Shah Alam.


Assalamualaikum....


Pecel Lele Lela....

Mula2 nak sebut terbelit skit lidah hehe...






Eynda ke situ dgn Adam je... maklum la lunch selalu jarang nak masak kat rumah kalau hari sekolah..... lepas hantar Hannah ke sekolah, ambik Adam kat sekolah dia... terus lunch siap2 sebelum balik rumah... kalau TERlebih rajin masak... kalau kurang TERlebih rajin, beli & tapau aje... kalau makan kat kedai ni hmmmm istilah apa pulak ye hehe... utk eynda la... :-D





Ini menu ikan... nampak sedap... nak cuba next time ke situ...butter sauce kalau tak silap... recommended by chef tuuuu....





Gabungan hijau kuning.... sangat ceria & fresh!





Jus Alpukat! Sedapnyaaaa...





Kami order ala-carte.... ini ayam penyet cabe ijo....





Tempe pun kena order asing....





Ayam kermes utk Adam... sambal tu mama tolong makan kan :-D





Seronok Adam dapat food macam ni.... 





Caj utk kami berdua.... nasi pun order asing ye hehehe....




Eynda suka masakan kat restoran ni.... memang suka sangat2.... lauk simple tapi sedap.... kalau yg belum pernah pegi... alamat ada di bill atas kalau nak cari lokasi... 






8 comments:

iietamalek said...

bileh cuba nanti ni. nampak menarik..

Nafira usof said...

wew~ meleleh air liur tengok menu2 yang di oder~ sedapnye~

saniah said...

Nmpk pun mcm sedap..mmg la btul sedap tu..tapi kedai kat shah alam...hemm mmg tak sampai hajat akak nk merasa dlm.masa terdekat ni huhuuu
Takpa akak akan.lancarkan misi memujuk boss mulai sekarang....hehe :-D

Crew Fathi said...

Uwahhh.. cam sedap ohh... Ohh.. harga pon not bad lah.. boleh laa.. =)

IdaShazana said...

Kedai ni kawan pya tp masih tak dpt pergi utk bg support

azianierdawati said...

Salam Eynnda,

blh ajar mcm mn nak buat sticker Eynnda Diary ye?

yuzi musa said...

eynda.. guna kamera aper bila amek gambar kat luar.. (bawak dslr?compact camera? or handphone camera?)

anyway makanan memang nampak menarik.. tapi shah alam jarang sangat ke sana.. even hubby keje kat sana...

kalau uz.. hari jumaat jer la yang sempat nak bawak anak makan kat luar.. sebab time rehat panajang sket... kalau ari lain tu tapau bagi dierg makan kat rumah and hantar semula ke sekolah untuk kelas KAFA

QA's ~ mamapapa said...

menarik ni,kak..hri tu nmpak kt jjcm..owh..kt sek 13 rupanya..jus alpukat tu my most wanted ,kak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails