Wednesday, February 13, 2013

Lepak @ Space U8......



Assalamualaikum...




Esok Adam dah sekolah.... Hannah masih cuti sampai Jumaat....

Penuhi permintaan Adam utk makan di Restoran Subaidah @ Space U8...baru bukak... boleh tahan la ... rasanya ada restoran lain yg lagi sedap kot... cuma eynda suka sebab ada lauk feveret eynda... "telur sotong" .

Sejak sekolah ni bukan senang nak keluar jalan2 penuh kuota.... ada adam takde Hannah... ada Hannah takde adam...maklum la time sekolah tak sama kan... ceria skit bila dua2 ada...

Lepas lunch kat Subaidah tu jalan2 cuci mata... beli barang kat Avon... pastu Hannah nak makan muffin pulak...Adam dahaga pulak... singgah kat kafe ni... windy je duduk lepak kat situ... sambil dengar water fountain kat depan tu... hampir terlelap hehe...

3 jam kat Space U8... terus ke Jaya Grocer bukit jelutong beli groceries.... isi minyak kete.... hantar baju keje hubby kat dobi (senang keje hahaha)... baru balik rumah....

Ok tu je nak citer... selamat malam semua :-)










4 comments:

Azian Elias said...

teringin gak nak pegi. tapi rasa macam jauh ke sana. INSYALLAH one fine day..

saniah said...

Tu la kan..mmg tak syok kalau kluar tak cukup kuota kan...ada semua baru meriah :-)

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

beautiful HANNAH......

Ietams said...

space U8 tu besar kan..deko buildingnya pun cantik & moden.
hari tu ade lalu tengok dari luar aje..hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails