Sunday, February 24, 2013

Bestnya Dukung Newborn :-)



Assalamualaikum.........


Tunggang terbalik dah entry eynda kan.... ni citer 10hb feb hari tu...

Jiran selorong eynda selamat melahirkan cahayamata ke 4 @ 8hb feb lepas.... so eynda ambik peluang ahad tu ajak hubby pegi melawat di Prince Court Medical Centre. 






Comel!!

Selalu eynda dengar baby menangis merengek je masa baru2 dilahirkan... tapi hari tu teruja sangat sebab eynda nampak baby ni dlm katil kecik dia, muka berpaling tengok mak dia kat atas katil tepi tu... pastu baby bunyi2 macam tengah sembang2 dgn mak dia! Selalunya dah beberapa bulan baru baby buat cam tu kan.... Ni baru lahir 2-3 hari...Ya Allah....comel betul... !





Teringin nak dukung baby.... Eynda try angkat dia dari katil kecik dia... kekok ok... nak angkat dari mana dulu dah tak ingat... maklum la anak pun dah nak masuk umur 7 tahun kan hehehe.... jarang dukung baby2 lain selalunya.... diam je dia... buai2 sikit terlena.... 






Sebelum balik sempat bergambar dgn jiran.... nampak fresh aje dia.... tahniah Khairus & hubby.... actually nak tunggu dia balik rumah baru nak ziarah.... tapi eynda pikir bila balik nanti mesti letih dia nak layan tetamu...selalunya orang ziarah bila dah balik rumah kan... so eynda taknak ganggu... dgn proses berpantang lagi hehehe.... so ziarah siap2 :-)

Ada 3-4 orang lagi yg bakal bersalin kat SPK ni.... ehhh lebih la.... wahhhh baby 2013... meriah nanti SPK :-D







18 comments:

ArELeEz said...

generasi baru spk. ;)

Ena's Palace said...

Comel dan cerdik eh baby nih....nmpak cepat matang

ibh_sue said...

Dah boleh tu kak. Hannah pun dah beso. He3. Sedap kan bau bb ni kak :-)

Tihara said...

comel..tahniah utk ibunya,alhamdulillah :)

Ina Hashim said...

ehem Eynda...xmo menjangkit ke dapat baby baru utk Hannah?hehe

LydSunshine said...

Meltinggggg bila tgk baby.

AyuArjuna BiGoshh said...

kak eynda tak nak join mummy newborn ke??hehehehhe

Ietams said...

comey baby & mak baby tu..
kak eynda pun makin comey

fazianbatrisyia said...

Boleh ada bby baru kot tu...baru tak kekok...!

Kalau dah anak sendiri tu, mcm tak perasan semuanya boleh kita urus rupanya...Nanti ada anak baru lagi...terkial2 semua...pastu ok balik....dah rutin tu kan...ok aje..

eynda said...

Areleez.... ye :-)

eynda said...

Ena's Palace.... haah cerdik kan :-)

eynda said...

Ibh sue... uikkk hehe..

eynda said...

Tihara... Alhamdulillah ...

eynda said...

Ina Hashim... ehemmmm hehe..

eynda said...

Lydsunshine... ye betul :-)

eynda said...

Ayuarjuna.... kalau Allah bagi rezeki akak terima :-)

eynda said...

Ietams... tima kasih :-)

eynda said...

Fazianbatrisyia, selalunya cam tu kan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails