Wednesday, January 16, 2013

Parking Lot Terbaekkk...


Assalamualaikum....


Sekarang rutin harian eynda dah bertukar.... memandangkan Hannah sekolah petang, pagi eynda settlekan rutin harian di rumah aje la.... start tengahari eynda dah pecut ke sana ke mari le...

Boleh katakan sehari tu banyak kali gak keluar, balik rumah, keluar, balik rumah... hubby pesan parking aje kete kat luar... kesian kat gate rumah yg guna bateri tu... bukak tutup bukak tutup....




Mentang-mentang kete kecik kan ahahahaha..... celah2 tu jugak kumasuk parking....pernah plan nak tebang aje pokok besar tu sebab letih tengok daun2 bila kering gugur banyak sangat.... tapi bila dah besar ni nampak teduh aje depan rumah.... 


Tak lama lagi boleh ikat buaian macam dlm citer bawang merah bawang putih.... "buaiiiii lajuuuuu lajuuuu.... aku nak kawin dgn anak rajaaaa..."









19 comments:

Me said...

hahaha... akak.. akak dah kawin.. tak boleh dah naik buai gantung kat pokok nyanyi lagu tue :p

eynda said...

Me...owwhh tak boleh ekk...ok suruh hannah la nyanyi ahahaha...

Irene Dahayu said...

cantik keta baru akak.... :D

inazamri said...

jgn la ditebang pokok tu.mmg nampak sejuk dan redup je dah tu

eynda said...

Ayu...macehhh...takde la baru sangat hehe..

eynda said...

Ina....InsyaAllah tak tebang :-)

syalinda johari said...

kak, keta baru ker kak..kekeke..
best tuh kalau nnt letak buaian kat area2 pokok tu..pastu nyanyi2 dengan hannah..hehehhee..meriah..

eynda said...

Syalinda.... takde la baru sangat... hampir setahun dah beli hehe... tu la kan... rasanyer pohon tu dah kuat kalau nak dipasangkan buaian... berangan je dulu :-D

Nurulhuda Abdul Latip said...

port parking terbaikk kak..

mama maman aka yana said...

dah tukar keta eks.. hehehe.. mmg redup kann... jgn la potong pokok tuh.. syg sgt.. :)

Queen said...

ambooii..parking yang memangterbaeekk

saniah said...

Anak bersekolah ptg ni best kan...lps antar anak mama blh jln sana sini heheee itu akak la sbb kat rmh takde org...eynda msh ada adam.kat rmh kan...bz la tu :-)

Uncle Lee said...

Hi Eynda, waaa, you very busy keluar masuk....
I suka your car....very nice. Oh ya, jangan potong pokok tu, chntek, as well ada shed, keeps your house cool. Love your house.
You wash your car often? Looks very clean, shiny.

Your house called 'Link"? Bukan 'Mews"? Arhaaa ha ha.
Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Ietams said...

memang terbaik parkingnye tu!
ngam-ngam je

saniah said...

Hehee akak pun mmg mncari je parking bawah pokok..taktahan la masuk kereta mcm masuk dlm.oven kan?
Pssstt...sebelah rmh tu nak jual ke?? Hrheee

LydSunshine said...

Jangan la ditebang pokok tu. Sayang pokok. Huhu.

iietamalek said...

kerta chumelchumel mmg sennag nak selit parking...hehe

azianierdawati said...

Baru beli keta? Redup je laman rumah eynda.

fazianbatrisyia said...

sy pun selalu gak parking luar jek...kalau nak kena keluar masuk ambil anak...mengaji ke..kat rumah MIL ke...kedai ke..dll...tak kuasa kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails