Saturday, January 5, 2013

Hannah & Salon.



Assalamualaikum......


1st time Hannah guna khidmat salon....





Siap buat treatment okeh.... RM100 termasuk gunting wahhhh....




Sebab rambut dia kusut... susah nak sikat2... maklum la bukan rambut lurus betul....





Ok pulak dia masa blow rambut....





Tadaaaaa..... layered tapi nampak macam tak layered....





Masih kena ikat kalau pegi sekolah....




Semua perfect...... cuma masa nak cuci rambut melalak-lalak sebab takut air masuk mata hehehe.... maklum la kena baring masa cuci rambut.... kalau kat rumah mama syampu rambut sambil dia berdiri.... dongak kepala skit masa cuci dia tak takut pulak... 

Ayah dia kata macam style rambut hannah yg mama gunting je last year.... haah nampak lebih kurang je hehe.... tapi yg ni layered.... dulu mama buat bob cut utk hannah.... nak layered tak berani nanti senget benget la :-D














5 comments:

Adekniza said...

Comel... hehhehe.. nangis tak dia kat school?

Nurulhuda Abdul Latip said...

cantik dan comel hana dengan rambut baru...

mamawaiz said...

cantik...suka rambut jenis cam hannah ni, lembut jee

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii cantiknya rambut hannah, lembut n perang. cute sgt.

Bitt (double IS) said...

comel sangat hannah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails