Thursday, September 20, 2012

Hannah ~ Trip ke Pusat Sains Negara....








Hari ni Hannah ada trip ke Pusat Sains Negara dgn kawan2 kindy dia.... 8.30am dah kena ada kat kindy.... 8am mama Hannah dah hantar Hannah ke kindy wohoooo... sangat tangkas kan hehe... ye la balik dari hantar Hannah baru nak breakfast b4 pegi gym... boleh relaks2 jap coz pegi gym 9am.... Sebelum ni teacher Hannah dah bawak dia pegi Aquaria KLCC.....



Gambar trip takde la.... mungkin teacher Hannah ada ambik dgn kamera diaorg tapi eynda tak mintak pun....cuma dengar citer Hannah je la... padahal mama dah pernah bawak dia pegi Pusat Sains tu..... lagi satu tempat Hannah teringin nak pegi Petrosains kat KLCC... nanti kita suruh ayah bawak ye...

Hhmmm.... Hannah citer dia tengok dinasour... Hannah cry.... pastu Hannah pegi butterfly park... Hannah cry... sebab takut butterfly gigit.... mama kata butterfly mana gigit orang... Hannah kata geli....pas tu mama tanya Hannah makan apa kat sana? Hannah jawab tak tahu.... mama tanya lagi... Hannah makan ke tak? Hannah kata makan... tapi tak tahu Hannah makan apa.... aisehhhh.... camno ni.... next year dah darjah satu... asyik cry...cry...cry... aje... pas tu tak tahu...tak tahu...tak tahu aje.... pegi pusat sains dgn mama tak cry pulak.... 

Hannah sampai kindy dalam pukul 2 petang kot.... oleh kerana eynda kat luar SPK, ambik abang Adam kat sekolah, singgah tapau nasi ayam... singgah mydin beli barang sikit.... singgah beli suratkhabar.... so eynda call principal, jangan hantar Hannah kat rumah... balik nanti eynda ambik Hannah kat kindy....

Update sikit pasal abang adam.... lepas doktor tukar ubat tahan muntah yg lebih bagus, dari tengahari semalam sampai saat ni adam dah tak muntah & cirit.... Alhamdulillah... harap2 dah ok kot... hubby pun dah sihat.... cilok ubat2 adam last nite... dua-dua orang tido 9.30pm last nite sebab lalok dgn ubat hehehe.... dgn eynda & hannah sekali join tido awal semalam ... Mungkin cukup rest jugak, pagi ni dua2 nampak sihat.... 

Cuma adam macam paranoid... ubat tahan muntah tinggal lagi 2 biji... maknanyer utk esok aje... dia dah takut lepas habis ubat tu dia muntah2 lagi.... dah sihat kot... Insyaallah...






4 comments:

ibh_sue said...

Why hannah cry hah? Hihihii. . Hannah. . Hannah. Sweet ja dia cita.
Alhamdulillah adam dah sihat. :)

Ena's Palace said...

alaaa...ciannye....hannah takut ker??...xmo cry2 lagi tau bila da besar nnti..

Crew Fathi said...

Amboi.. comei gitu.. ^_^

syafisyifa' said...

HANNAH COMEL SGTTT...KIUT MIUT...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails