Thursday, August 2, 2012

Bau Air Hujan Ahad Lepas....

Assalamualaikum.....

Selamat pagi semua....






Sejuk je pagi ni... Alhamdulillah hujan rahmat di pagi Khamis... setelah 13 hari berpuasa, hari ni hujan lebat di SPK....

Sekian entry pendek buat hari ini :-)

Terima kasih kerana sudi baca ;-)






12 comments:

noradzlina.kamdani said...

best dpt cium bau hujan.

Murni Alfathunnisa said...

smells of the earth after the rain...memang menyegarkan..

ArELeEz said...

best tido time ujan kan? tambah2 klu kat kampung. siap ade sound effect air ujan kene bumbung yg xmenahan tuh! he3..

Prettywrite said...

pg2 hujan memang best la..kalo tak keja boleh tarik gebar tido puas2..hehe..

syalinda johari said...

kat putrajaya ni pun ujan lebat tadi, gambar tu pokok pandan ek..kalo pokok pandan..memang sihat2 laa pokok tu

Siti Asiah said...

terasa kesegarannya tgok air kat daun pandan tu...(",)

ibh_sue said...

Suka juga waktu ujan dan lepas ujan..bau dia nyaman ja..Bunyi2 burung tu yg paling best..:)

Alin Marlini said...

nyaman sikit

|| NaFiRaa || said...

bila hujan dan sejuk..liat nak bangun gi keje..kih kih kih..:)

ummisara said...

sejuk tengok gambaq tuh cik putih.
alaaa kat PJ terang benderang...kalau redup lunch break tadik ingat nak kluar ler opis gi jamu mata kat shopping complex...nih panas...malasss

inazamri said...

kat Perak ni masih lg panas..mlm pun terasa bahangnya.

nur kasih said...

damainya tengok gambar pokok disirami air hujan ni....tq eynda :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails