Monday, March 5, 2012

Update 5KM Bergambar...



Selasa 22/3/2011


Mode : 5KM ~ non-stop

Equipment : treadmill

time : 52 minutes

speed : min 5.0 - max 6.0







Jumaat 25/3/2011

Mode : 5KM ~ non-stop

Equipment : treadmill

time : 48 minutes

speed : min 5.5 : max 7.5









Jumaat 1/4/2011

Mode : 5KM ~ non-stop

Equipment : treadmill

time : 45 minutes

speed : min 5.5 : max 7.5







Khamis 23/2/2012

Mode : 5KM ~ non-stop

Equipment : treadmill

time : 44 minutes

speed : min 6.0 : max 9



Isnin 5/3/2012

Mode : 5KM nonstop

Equipment : treadmill

Heart rate : 145 - 186
Speed : 6.0 - 9.0


 Distance : 5KM




Time : 41:35
 
 
 
 
Today actually malas nak pegi gym... maklumla baru balik dari satu tempat...nanti eynda buat entry... pastu balik dari tempat tu ada besday party rumah jiran.... banyak giler eynda makan... nasi tomato...laksa.... kek & dessert... air manis... teh tarik... kuih muih je dah tak mampu masuk perut hahaha.... buang tebiat betul...selalunyer kalau ada event takde la makan banyak cam tu :-p
 
So pagi ni dgn rasa ngantuk...plan nak tidoooo je sampai time ambik anak sekolah.... dgn ingat semalam makan banyak, perut kononnyer rasa berat, konfirm lari pun mengah.... pendek citer banyak la alasan dlm kepala ni kan... tapi di luar kesedaran bersiap gak dgn outfit gym (ini selalu berlaku)... so lepas hantar hannah ke kindy, terus terjah gym....
 
Ehhhh tak mengah pulak lari... boleh je.. mana makanan yg banyak dlm perut semalam? Plan nak power walk je la today kan tapi actually eynda sekarang pantang tengok treadmill...mesti nak pecut...konon pecut la ayat kena power hahaha....
 
Boleh pulak pecah rekod last week... agaknyer sebab banyak makan semalam la boleh pecah rekod kot... plus eynda cuti workout jumaat-ahad... so tenaga banyak... bagus kot buat 5KM setelah rehat 3 hari...dapat la result seperti gambar2 blur di atas... today snap gambo... mana tahu cakap je lebih, gambar takde...ntah2 semua pembaca kena tipu kan hehe... jadi kita bagi bukti today ;-) Lepas ni ikut eynda la nak snap lagi ke tak ye.... malas nak snap sebenarnyer...letih woooo lari 5KM.... tu pun ada hati nak lari 6KM pulak muahahahah.....
 
Sekian melaporkan...
 
 
 
 
 

7 comments:

sisdee said...

itu mmg biasa..dlm malas tu tiba2 dah bsiap nk workout hahahaha mcm ai gak le tu ;p

|| NaFiRaa || said...

bestnye~ dapat gi gym.. lepas nih konfem dapat balik berat ideal kan~ caiyok2!

eynda said...

sisdee... peel org yg dah ketagih workout kot hehe...

eynda said...

Nafiraa...insyaallah... sekarang kurang stress bab berat badan dah.. lebih pentingkan size (ukurlilit) :-)

eizan nor said...

Terigin nak gi gym jugak..kalau ada member memang nak pergi ke gym, nak pergi sorang2 segan laa plak, sekarang buat exercise kat rumah je,berat lambat plak turun tapi ukurlilit memang dah kurang, agaknya sebab badan saya ni jenis yg rangka besar kot,tu yg lambat berat nak turun.. hik3..

ibh said...

Gigih betul kakak ku ni. Sue ni dah kelaut dah ha..liat betul nak mula workout balik. huhuhuh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha..mcm cikgu sukan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails