Thursday, February 16, 2012

Pink Lady Oatmilk For Skin Complexion Health....

Wahhhh.... pantang baca for skin complexion health... terus beli! Ehhh...mula2 tentu la tengok dulu ada cop Halal ke tak :-)





Eynda beli kat Farmasi Caring Subang Parade..... harga setin RM59... tapi masa bayar cuma perlu bayar RM52.




Ada logo halal... sila check website Jakim jugak kalau nak kepastian ;-)




Actually ini adalah alternatif kepada sesape yg tak suka minum susu...atau perut takleh terima susu.... sehari boleh minum 3 servings... setiap serving ada 250mg kalsium... ok la kan... eynda tak suka susu.... tapi yg ni memang eynda suka...sedap!! Rasa macam redbean yg diblend...yummyyy.... boleh ketagih....bagus utk orang yg jaga kesihatan atau nak diet coz 1 serving iaitu 2 sudu besar hanya 103 kalori *wink*




Tak payah explain dah ye kebaikan oatmilk ni.... bagus sangat2 kalau diamalkan.... review eynda...memang eynda suka sangat...10 types of grain tuuuu.... cuma takleh nak bagi testimoni kat skin lagi.... nanti2 kalau nampak muka eynda terlebih radiant tu haaaaa sebab oatmilk ni la kot hehehe.....nak jadikan rutin harian ganti susu, harap2 senang dapat stock coz macam tak nampak pun kat farmasi lain :-(

Oatmilk ni sesuai utk lelaki dan wanita ye.... tapi orang lelaki jangan segan2 nak minum sebab oatmilk ni bila dibancuh berwarna pink... ;-)






14 comments:

sisdee said...

mcm best jek eynda..kita smlm g guardian cari whey protein tapi klu ni pun okay tuk org diet..emmm boleh ditimbang2 nie..harga pun murah ;)

eynda said...

sisdee... tak sure yg ni ada whey ke tak...eynda tak baca betul2... tapi eynda rasa buckwheat tu bagus jugak...

saniah said...

Salam...dh lama jd silent reader tp hari ni baru nk komen..:) sbb excited ada cerita ni..kak mmg perut mragam bila ambik susu biasa tu yg excited bila tahu ada product gnti susu ..mm nk cari lah thanks eynda :)

Lia said...

blh try nanti ni.. tak penah dgr lg pasal oatmilk ni...

norh said...

kak eynda yg dah cantik, lg bertambah cantik lepas ni :)

$$ said...

NAK TERAII GAK LA. TQ KAK FOR THE INFO.

cts said...

boleh cuba ni:)

Pretty Ryna said...
This comment has been removed by the author.
Pretty Ryna said...
This comment has been removed by the author.
Pretty Ryna said...

td tak perasaan harga setin berapa....mcm nak try lah...

♥CIK SHA♥ said...

saya ade beli..lama dah..tapi tak try2 lagi..punya pemalas nak bancuh..hehe..pasni kena rajin2 minum la..kot kulit boleh jadi lagi cantik..;p

hana said...
This comment has been removed by the author.
hana said...

cam best je eynda...kena try ni..

Aisyah Zainul Abidin said...

untuk wanita hamil boleh tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails