Friday, December 2, 2011

BBMousse Maybelline.


Pantang dengar produk baru, mesti nak try....

Oleh sebab eynda pernah pakai yg cream, tak pikir panjang terus beli bbmousse ni.... so far eynda suka berbanding bb cream maybelline sebelum ni....bb cream pun best jugak....tapi yg ni lagi kurang berminyak...oleh kerana ianyer berbentuk mousse...lagi la ringan dari cream...

Eynda beli di Guardian...harga RM50++.

Tak payah la tunjuk model guna bbmousse ni kan... beli aje pas tu pakai...mesti rasa best ;-)





4 comments:

lydzar said...

owhhh harga dia mahal jugak yer.. :D

saya pon mcm teringin nak pakai sbb skg ni tgh guna yg bbcream..

NORLIDA said...

lame x jengah sini..

aritu pun sy dok pk2 nk try mousse ni..hrga kar watson murah sket,xsmp rm50..

tp end up sy bli revlon foundation gak.sbb penah guna sblum nu & mmg pkai muke x berminyak...same price ;)

mimie1678 said...

baru terpk nak beli... agak2 utk muka berminyak okay tak? dia cover open pores tak eynda..?

Mama Gee said...

wahh nk beli gak..walaupun harganya sikit mahal..sebelum ni pakai cream...masih rs berat skit...nk try yg ni plak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails