Wednesday, October 12, 2011

Datin Norjuma Yang Terkini......


Satu hari tu eynda nak lunch kat sebuah restoran.... teringinnnnn sangat nak makan satu masakan kat situ...  tapi bila eynda masuk je restoran tu, staff kat situ kata chef yg nak masak takde, dlm masa sejam baru datang restoran balik... adoi sangat la frust masa tu! Pastu adam rekemen satu restoran lagi kat area2 situ...dgn hati yg agak berat, pegi jugak la... coz tahu makanan yg eynda nak makan tu takde kat restoran satu lagi tu...

Setiap yg berlaku pasti ada hikmahnyer kan... Insyaallah... tetiba nampak seseorang berjalan masuk dlm restoran... sebab kat luar tu cahaya cerah sangat... tak brape nampak muka lagi tapi body slim... tinggi... ala-ala model....rupanyer Datin Norjuma *wink*

Tetiba jadi kagum... bayangkan dulu dia pernah cecah 105kg... now yg eynda baca dlm majalah Intrend, berat dia dah 55kg... baru je bersalin anak ke3 kan... baby kecik lagi...wahhhh...kagum!





Ingat tak nak ganggu dia tengah lunch, tapi masa nak balik lalu tepi meja dia...dia senyum2 kat Hannah... Hannah pulak jenis cakap banyak....so dapat la bergambar dgn Datin....agak terpaku sebab Datin keluarkan kamera dia dulu hihi... cool aje :-)

Datin nampak macam teringin baby girl aje... boleh la lepas ni kan hehehe... ;-)




Datin Juma tinggi... pakai kasut tapak flat aje....




Ada la sempat sembang sikit2... ramah jugak dia... senyum2 gelak2 macam dah lama kenal... ada beberapa detail yg kami sembangkan tapi eynda tak boleh tulis kat sini sebab eynda takut mengganggu privasi Datin Juma... nak letak gambar dia kat blog ni pun tak sempat nak mintak izin... kalau Datin Juma terjumpa blog ni... atau sesape bagitahu Datin ada entry ni ... ampunkan akak ye hehe... 


Sehari dua jugak le sengih sorang2 bila teringat pertemuan ni... kalau terjumpa Dato CT ntah brape hari pulak nak sengih sorang2 ye :-p










32 comments:

Jiejah @ Iza said...

ahahaha rest tu mcm dikenali hihihi . datin juma tu mmg lawoooo kan ?

CIK JATT said...

cantiknya norjuma tu. slim macam anak dara

eynda said...

Jiejah... hehehe... macam kenal je kan restoran tu... haah lawaaaaa...natural beauty :-)

SYANI said...

Kak Eynda tak tanya ke apa rahsia dia kurus??? Takkan Slimworld aje kot??

eynda said...

Cik Jatt... betul3x... kagum kan... :-)

eynda said...

Syani... tak sempat nak tanya... kalau boleh sembang lama memang nak tanya... tapi dlm majalah Intrend bulan2 lepas dia ada citer gak beberapa cara dia kuruskan badan :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

kak eynda ngan datin norjuma sama cantik :)

eynda said...

Ayu...trima kasih... akak agak "berisi" hihi...

Ieda Al-Habsyi said...

maintain cunnnn norjumaaa :)

yangyuyu said...

dulu penah jumpa masa study kat uum-kat kolej (dia tumpang kolej kitowang sebab dia masuk debat, masa tu dia belum popular kat tv lagi, tapi dah popular di kalangan budak u le..) jumpa kat toilet, tak pakai tudung, lawa gilo...dah le rambut panjang, cantik..

Mimy Hamid said...

hot mama la datin norjuma still lawa giler...makin cantik kot...

hanani said...

Datin juma ni memang cantik semulajadi..body slim nya..jeles akak dpt jumpa live dgn datin juma.. :) Juma suka tengok Hannah tu.. terpikat :)

ratusiput said...

akak tanya tak rahsia dia kurus?ehehe...cantikkan dia..

EnY YuSniZaR said...

WAAH!! LEBIH KURANG JE AKAK DAN NORJUMA TU .. DUA DUA CUN HEHEHEHE...

azrinna said...

Kalau saya pun teruja kalau dapat jumpa Juma.

~najwa~ said...

memang cun le datin juma ni..
natural beauty~

noradzlina.kamdani said...

cute nye datin juma tu kak eynda..bertuah sungguh bdn akk dpt jumpa dia one to one...

Ainul said...

saya jumpa dia kt convocation master husband kt UTM last year.mmg cun melecun..

Alin Marlini said...

mesti comel dpn mata kan?

Lia said...

best le dpt jumpa .. sweet aja dia kan..

m.q said...

eynda dan norjuma yg sama-sama gojes :) :)

Oyis said...

salam kenal kak eynda,
tumpang baca entry ni. slim la dah datin norjuma. harus jd motivasi diri utk kurus, sbb ingat lagi masa dia betul2 smgt dulu mcm mana. tp kiranya masih ada harapan lg la ek utk org2 spt saya hehe..

RedBerry said...

untungnye Eynda!!! i suka Datin Norjuma... dia sgt cantek!!!

E-Marlin said...

wah untungnya sis eynda dpt jumpa datin juma!!! mesti lawa giler kan!!

Yan said...

cerita baik2 tak pe Eynda..sure dia suka.

ComeyBelako said...

bila nak selim cenggitu...huhuhu

IxoR@ said...

lawanya datin.....

perfect je orangnya....

kalau sy mesti malu2 nak bergambar dengan celebrity.... huhuhuuu....

aanie said...

cantiknya dia...tak tanya ke camne dia blh slim balik?? hehe....

Kakzakie said...

Personaliti D. Norjuma sangat baik. A'ahlah dia dah kurus balik. Cepat je org nak kurus. Dia jenis rajin pergi tym dan ikut nasihat kalau kakak bertahun tak boleh punyalah...

d!LLah said...

cantik sesangat datin ngan eynda

ibuhebat said...

salam perkenalan :)

datin juma ni junior saya masa zaman uni (nak kredit jugak tuh. hehe)..

jom exchange link! http://hebatkan.blogspot.com

tq !

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam... memang cantik, sangat sukakan dia ... :) dulu ada dia ...dok layan Nona je ..heheheh...

ada cerita mengenai diri Datin di blog HH.

Http://www.hasrulhassan.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails