Friday, September 30, 2011

Masih Citer Bulan Syawal....


Walaupun Syawal dah berakhir.... tak sempat nak update ... semua citer backdated buat masa ni hehe...

Ada satu hari Sabtu tu...sorry puan belog terlupa dah Sabtu bila.... bangun pagi2...pegi breakfast dulu.... pas tu singgah satu kedai kete... Ada open house la pulak kat kedai tu.... anak2 sambung jamah makanan... nasi lemak... bihun goreng... kuih muih... Hannah nak makan nasi lemak bungkus...ada sambal..terpaksa asingkan... yg melekat dgn sambal terpaksa la masuk mulut mama...alamak... hehehe... nak biar cam tu sayang la.. dah le org jamu kita... takkan kita nak tunjuk depan orang2 tu kita buang makanan kan... takpe la mama berkorban... cemana nak kurus kan... tapi jangan amalkan selalu...jangan jadi waste basket.... merana badan nanti ;-D




Langkah kanan betul bila masuk kedai kete ni....buat apa ye kat situ... takyah citer la kan... nanti2 tahu la :-D




Pas tu pegi rumah abang ipar kat Sungai Penchala... tempat feveret utk ambik gambar... ikan2 semua dah besar....bestnyer kalau kat rumah boleh buat kolam bercermin cam ni...




Aktiviti baru kat rumah paklong.... boleh tangkap ikan... tapi tak sure diaorg dapat tangkap ke tak...



Haaaa...yg ni!!


Comel tak? :-)




Sebelum ni dia stay dlm kondo.... lepak dalam rumah aje... berat dia 12kg kalau tak silap... berat Hannah 13kg++ kekekeke... tapi takleh sentuh atau dukung...sangat garang!! Sekarang dah bawak stay kat rumah bertanah...amboi... diaorg kata dia macam seronok tak terkata hidup bebas....

Owwhh ye... pegi rumah abang ipar tu lunch pulak... makan lagi... dah le lauk pauk sedap2... pendek citer bulan Syawal tahun ni memang banyak makan2 & sampai hari ni eynda masih pemakan yg tegar! Adehhhh.... nasib baik le ada gym kat SPK ni... kalau takde gym...kalau takde geng aktif... habis le eynda.... korang akan nampak le gambar2 eynda makin lama makin chubby...tembun.... scarynya!!!





7 comments:

Lia said...

bengisnya muka kucing tu akak.. hehehee

Lee-Yan-Naa said...

besnye kalo ada kolam camtu kat rumah..mesti duk ngadap je :D

Etong said...

kak..anak2 cantik2 dan kacak2 semuaa..syukur Alhamdulillah..best dorang makan2 ehh..hehee

IxoR@ said...

kus semangat si kucing....

garang semacam eh?!

hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye umah ade kolam ikan mcm tue...

ratusiput said...

haaaa...tukar kete baru ye k.eynda :) takpe makan byk pastu lari atas treadmil 3-4 jam.dpt buangnya skit je...ade geng best.ratu sini takde geng.slalu g sorang2 je.ni pun dh lama tak g.bila stop gym berat naik.inci tak naik tp bila timbang berat.bahaya tu.

Bitt (double IS) said...

i tot kucing tu bunting...berat betul...tuhh...tenang kolam ikan gituw

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails