Thursday, September 29, 2011

Hari Malaysia....

Jalan-jalan di Subang Parade.....tapi eynda & anak-anak aje coz hubby ada hal yg perlu disettlekan (bukan hal ofis la dah cuti kan )...

Dah lamaaaa tak pegi Subang Parade....sebelum ni sampai rasa bosan asyik Subang Parade aje kan... nak jugak shopping kat shopping kompleks yg jauh2 skit... sekarang dah rasa rindu sama Subang Parade... dah banyak kedai2 bertukar tuan rupanyer...

Dalam 10am dah keluar dari rumah so bila sampai Subang Parade masih lengang nak parking mana pun ikut suka hati boleh pilih hihi...

Jalan...jalan...jalan... anak2 kelaparan....singgah McD...





Terasa heaven la pulak duduk lepak2 kat McD tu... maklum la lengang... lagipun dah lama eynda tak enjoy lepak macam ni dgn anak2... sunyi sepi itu buat eynda tenang sebentar cewahhhh.... sebelum lunch hour la... tiba lunch hour Subang Parade sudah mula sesak!





Bestkan Hannah! Selalu pegi susahnyer nak dapat meja dekat2 dgn playground... kali ni meja kita betul2 depan playground :-D




Muka sedih sebab kena paksa makan beef burger kih kih kih... kalau nak tahu, dua2 anak eynda ni kalau pegi McD, KFC, Burger King atau seangkatan...mesti order fries & chicken nuggets aje... kekadang fries semata-mata.... ada jugak yg heran...anak2 tak reti makan?? hehehe... tu yg kena paksa makan burger...atleast berbaloi gak bawak makan kat situ kan... Hannah tu nasib baik pandai makan nuggets... Adam kecik2 asyik fries ajek...




Dah habis makan masa utk shopping!!! Hepi tak terkata boleh beli jeans kat Dorothy Perkins...jeans yg sama ada kat rumah tapi 1 size smaller wohoooooo....Alhamdulillah berkat gigih kat gym (padahal bulan puasa tak jejak gym langsung hehe)...pas tu beli baju2 skit...utk eynda & anak2...pas tu balik rumah bila anak2 dah komplen letih... ikut hati mamanyer takmo balik lagi...siap call hubby, makesure hubby nak balik rumah lepas habis keje yg dia nak settle plus solat jumaat.... dlm 3pm baru kami sampai rumah hihihi.... enjoy betul kalau habiskan masa dgn anak2 macam ni... syaratnyer anak2 tak buat peel sangat le.... kalau buat peel lebih bagus tido kat rumah ye! :-p





*** Terkejut dgn berita Empire Gallery meletup! Sebab plan sabtu ni nak terjah situ!!!!













5 comments:

IxoR@ said...

woww akak dah bole pakai suar jeans kecik? sy kena workout sket lagi kot... hehehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alhamdulillah...
berbaloi usaha mu akak...

zailamohamad said...

kat Subang Parade ada DP ek?? kat mana ya?? kat Jusco AEON Bukit Tinggi pon dah ada Dorothy Perkins..

♥MAMASYAZA♥ said...

sama gak cam anak2 akak, tak cukup syarat kalo tak singgah kat mcd

Qaseeh Tolia said...

Lama tak g sana.. Itula Empire meletup la pulak..takpe biar diorang renovate lps tu blh g balik...BTW selamat lagi ke???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails