Wednesday, September 14, 2011

Aidilfitri Day Two.

Seperti biasa setiap kali raya, raya ke2 kakak ipar akan buat open house....so beramai-ramailah ke sana ye....



Eynda dgn biras2 tersayang.... posing tahun ni di lokasi yg berbeza... sebab setiap tahun kami bergambar bertiga tapi bila tengok balik gambar asyik di susunan kerusi yg sama aje...di lokasi yg sama aje... so tahun ni kami tukar plan heheheeh.....




Rancak sungguh bersembang ye...masing2 muka serius berkerut-kerut aje... bincang masalah negara apakah....




Sesi bergambar dgn sanak sedara...orang lain sibuk makan, kami sibuk berposing hehe...




Setiap kali jumpa wajib bergambar dgn anak sedara.... memang sekepala suka berposing hihi... cuma auntynyer ni kekadang lupa umur dah separuh abad :-p




Layan Hannah main ipad.....ipad sape ntah ...yg pasti bukan eynda punya :-p




Gambar dia paling sikit selalunyer... ni pun jenuh cari satu rumah, rupanyer nyorok kat bilik belakang, main games....




Menantu mithali sedang bergambar dgn ibu mertua hik hik...




Owwhhh saya bertemu dgn "ana rafali" di situ.... lupa pulak mintak otograph :-D




Feeling2 Marilyn Monroe ye...




Ambik kesempatan bergambar dgn kakak ipar.... kawan2 sekolah menengah convent sungai petani sila la hilangkan kerinduan pada cikgu kita dgn melihat gambar ini ye... cehhh..mentang2 kakak ipar bekas cikgu sains kita dulu hihi...kakak ipar tetap awet muda...dari dulu sampai sekarang menten gitu je... eynda jugak yg nampak macam mak budak hehehe...




Renungan menggoda dari Hannah auuuwwww.....




Selesai open house kat rumah kakak ipar, kami balik ke rumah mama eynda pulak...kebetulan cousin sebelah arwah abah call eynda, nak datang beraya dgn mama.... last year eynda tak sempat jumpa diaorg... berselisih tepi jalan je...last sekali jumpa cousin eynda ni masa eynda tengah peknenkan Hannah! Lama kan!!

Ok tunggu entry seterusnyer :-)







18 comments:

Amiizaa2001 said...

comelnya....lebih kurang jerk iras2 :):) kak is mcm berisi sket:)

NM02 said...

lawa lawa belaka

Bitt (double IS) said...

best semua cantek2

adarnadzmie said...

suke tgk eynda ngan ank sedara n biras... semua cun2 belaka... trmasuk le enyda..hehe

Mimy Hamid said...

anak buah kak eynda bj hijau tu hot la..suka tengok stail dia

Lee-Yan-Naa said...

Suka Hannah kemana2 dengan patung Po dia

RedBerry said...

Eynda, anak sedara u, she looks like a celebrity jer kan? Cantek and vogue...

Owhh wait! Aunty dia pun cantek and vogue.. mana la tumpah nye kuah kalau tak ke nasi.. kan? :D

yangyuyu said...

eh anna rafali ke bukan, konfius dah:P

Qaseeh Tolia said...

Cantik..Cantik..dan Cantikkk...

Alin Marlini said...

anak buah dah besar panjang...cantik!!!

ratusiput said...

tp auntynye nampak muda dan cantik...tak macam 'aunty'pun :)

Ijah EmoTemo said...

wah cun semua nya hihi.

cantik dress hannah! ;P

Tihara said...

salam raya eynda..lama tk tgk eynda..makin berseri2 gitu :)

♥MAMASYAZA♥ said...

semuanya cunbelaka,berseri2

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

renungan hannah sentiasa mengooda...
heeee....

Alin Marlini said...

cantik heading baru Kak Eynda :)

kasihredha said...

cantik2 semuanya...suka tengok.
Semalam akak tak dpt masuk sini sebab ada malware virus.

IxoR@ said...

anak sedara akak dah ghupa artis la!

hehehehe....

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails