Sunday, April 3, 2011

Pagi Ahad Di Club House Cahaya SPK.

Pagi tadi....




Temankan hubby main squash....eynda tak main...weekend eynda rehatkan badan....lagipun dah seminggu tak main squash...ada masalah kasut tak sesuai...kuku kaki sakit....dah beli kasut khas utk squash...kuku pun dah sembuh...nanti boleh sambung main yeaayyy.....




Swimming pool dah bukak dari 2hb...semalam...tapi pagi ni kami baru rasmi....siap ada cendawan hehe...




Hannah takmo swimming....dia main bubble aje...




Ada slide... dua slide...adam kata takyah beratur lama-lama sebab ada dua slide hehehe...




Ini la kids pool...




Wahhh nak lawan mama dia muncung mulut ye...gambar mama muncung mulut kat fb ye... :-p





Lepas ni body adam mesti ada muscle balik sebab rajin swimming...dia kata dia dah gemuk....cepat letih....amboi pandai ye...




Rasa macam mama nak duduk bawah cendawan tu jugak...bila la nak boleh merasa... :-p



Atas tu pool dewasa....




2 jam berendam dlm pool...ajak balik tak nak...




Bila la hannah nak berani balik terjun pool ye...ada kelas renang kat situ...hannah masuk nak tak...konfirm tak nak!




Duduk sambil memerhati tingkap kat atas tu....bilik gym...rindunyer...weekend memang tak masuk gym....rehat2...weekdays all out!




Pool dewasa....eynda kata 7 kaki...adam kata dia terjun 4 kaki je la mama...hubby kata orang yg penakut memang nampak 4 kaki macam 7 kaki...dushhh dushhh...kena brape dushhh pun tak tau hahaha....takpe ai ada 2 kaki :-D




Adam & the geng kat pool dewasa......




Lepak kat depan squash court pulak...tengok hubby main...dia main weekend je...weekdays dia bz dgn keje....so bagi la peluang kat dia beriadah pulak kan...




Hannah main swing....




2 jam kat club house....sebelum tu eynda & hannah pegi tapaukan makanan siap2...so balik rumah rehat2...makan2...lepak2...petang ni belum tahu pegi mana2 ke tak...

Pas ni tunggu Cafe bukak pulak....siap sedia wang ringgit le...mesti lapar je bila pegi club house nanti kan hahahaha....








16 comments:

norh said...

mesti best swimming kat sini..

Yan said...

seronoknya rumah eynda. facilities semua ada. nak dgn tak nak je ye..

pearl jade said...

huhu....bestnya kak
nnt nk beli rmh kt sni gakla..hehe
rindunya ngn kak eynda..da jrg update
dl 1hr mau ade 2,3 entri.huhu

p/s:azam kak eynda ek x nak tepek muka sndr?xpe2...jadikn smngt nk kuruskan badan.nnt kalo ktrg tgk akk sll xprasan bezanya..hehe

sLEEping BEauty said...

hepi weekend sis =)

Ijah EmoTemo said...

wah kak eynda syok nya ada swimming pool :D

zailamohamad said...

syoknya duduk kat Cahaya SPK ni..memacam ada, xyah dah nk p jauh2 ntok cari swimming pool, gym apa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaaa...
sgt2 best...

ratusiput said...

bestnye k.eynda...takyah g jejauh kan.bebila rase nk mandi ke apa sme depan mata...

Emma said...

dah macam resort dah clubhouse spk, berbaloi baloi beli rumah kat situ kan..best, weekend xyah nak check in hotel utk bagi anak2 mandi swimming pool..

Emma said...

dah macam resort dah clubhouse spk, berbaloi baloi beli rumah kat situ kan..best, weekend xyah nak check in hotel utk bagi anak2 mandi swimming pool..

Va Va Voom said...

Bestnya tempat Eynda neh..semua kemudahan ada di sediakan..tak perlu pi jauh2 lagi.

yangyuyu said...

best la !

NM02 said...

aiyakkkk.... manyak syokkkk laaaaaaa

miSsMawar... said...

bezzz... mmg berbaloilah kan beli rumah kt situ

cikbedahlaser said...

best nye kwsan umh akak.. tak yah pergi memana dah.. dok kawasan umh dh ade mcm2.. puas ati la..

Just Call Me Bitt said...

waaaa best...la ni tak menunggu sikit punya bertahun akekekeke baru nampak tapak..akekeke so kena la mandi depan umah jek hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails