Thursday, March 3, 2011

Secret Recipe Bukit Jelutong...

Sempena my besday, tengahari tu bawak anak-anak lunch kat Secret Recipe....






Ini gambar wajib kalau ke restoran yg ada tisu bercop nama restoran :-D




Ini menu wajib anak-anak....





Eynda teringin nak makan vietnamese beef kueteow ke apa nama tu....tapi kat situ takde pulak...so order la menu ni...macaroni cheese ada prawn...adehhh...semua nama menu eynda lupa :-p




Ice blended mocha.....minuman wajib kalau kat restoran yg ada ice blended....




Hannah makan mushroom soup....order satu set je...pas tu mintak mangkuk extra...share le Hannah & Adam....kalau order 2 konfirm tak habis....takkan mama nak kena habiskan ek...tembun la cam tu ...dah le yg mama order pun boleh tahan berlemak berkalori :-D



Tu diaaa...anak teruna....balik dari sekolah baju dah macam apa dah....





Dapat sms dari hubby...dia kata dia balik awal so boleh la keluar dinner celebrate besday eynda..... eynda ingat nak tunggu weekend baru celebrate... maybe sebab weekend nanti banyak agenda kena kami penuhi so celebrate hari besday jugak la....balik2 rumah dlm 3pm, hubby dah ada kat rumah hehehe....home sweet home :-)






** Lupa nak makan kek kat SR....ada lagi 2 citer pasal besday hahahaha....mungkin ada lagi selepas tu :-p






14 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

citarasa kite sama..
klu gi SR akan pilih prawn macaroni cheese tu =)
slurpp..dapnye..meleleh~

eynda said...

Pinky Momma...ye ke...eynda pun dah pernah order sebelum ni...memang sedap kan...liat je cheese dia hehe...kenyang tau...dinner malam tu pun tak boleh habis sebab masih kenyang makan macaroni cheese prawn tu...

Miza Yusof said...

happy belated birthday sis :)
berselera betul budak-budak tu makan :)

Va Va Voom said...

Duh..tiba2 terasa nak makan di SR la..hehehhe

eyndayusoff said...

Miza...tq...feveret diaorg tu..memang laju je makan :-)

eyndayusoff said...

Flo...sila la ke SR :-)

Nur Hanani said...

Sedapnya tengok makanan tu. Terliur rasa. Balik ni macam nak g SR la plak..:)

Entri Terkini: Dahulu dan sekarang..Jauh sangat berbeza..

ratusiput said...

update lg dan lg k.eynda.. :)

Queen said...

happy belated birthday kak eynda.. =)

semoga dimurahkan rezeki..di kurniakan kesiahatan yang baik..anak2 yang soleh dan solehah.. =)



friess....gullpp..sedap tuh..

lily lotus said...

dah gi SR boleh lupa nak makan kek dia? hihihi

zailamohamad said...

sweetnya husband Eynda..

husband Zaila sampai zaila sendiri dah lupa bilalah kali terakhir dia balik awal sebab nak celebrate birthday zaila..hehehe

tapi as long as kita bahagia dengan dia kan;)

tak sabar nk tahu cerita birthday yang lain, cepat2lah update ya!!

Kaseh said...

sweet kan besday hubby sanggup balik n teman..hehe kaseh dulu penah la dapat sweet moment macam ni.tapi kisah lama.....

Cik Firus said...

epy besday sis..wish u hepy owez
da lame x pegi SR..
cake SR yg cik firus suke indulgence choc

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sedapnye akak makan..
hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails