Wednesday, March 9, 2011

Clubhouse Cahaya SPK ~ Aktiviti Petang Ahad.

Ini citer last Sunday....akhirnyer our clubhouse dah bukak...tapi belum sepenuhnyer...playground bukak dulu....swimming pool maybe early april kot...gym bukak isnin lepas....banyak lagi le belum siap....tapi kami dah rasmi apa yg boleh dirasmikan hehe...


Kids seronok la dgn playground baru...takyah citer panjang...jom tengok gambar aje ye...tapi tak sepenuhnyer area playground eynda snap gambar...relaks...relaks....nanti2 konfirm ada gambar lagi di lain entry ;-)





















Dan hari ahad tu jugak hari pertama eynda belajar main squash! *wink* 

Hubby la...dah lama dia cakap...jom la main squash dgn dia bila court dah buka kat clubhouse.... eynda kata tak reti main tapi nak jugak belajar.... so bila court dah bukak terus dia ajak pegi...dgn jiran2 sekali la...ada 2 court... booked satu utk geng lelaki, satu utk geng perempuan....mula2 eynda main banyak gelak aje...lama2 dah boleh pukul bola...ehhhh addicted sudah....tambah2 esok tu hubby belikan reket squash khas utk eynda, pagi2 memang pegi main kat clubhouse sejam...sejam lagi naik gym....buat masa ni main dgn jiran2 perempuan....hubby tu teringin nak ajak eynda partner dgn dia...habis le eynda kena buli nanti....scarynya... :-p



Hubby & jiran... 



Salah sorang geng main squash eynda tengah main badminton dgn anak dara dia....badminton court ada tapi time tu occupied oleh geng lelaki....ehhhh sape kat tengah2 tu?? :-p


Nanti dah siap betul2 clubhouse mesti best....kita tunggu swimming pool bukak...kita citer bab swimming pool pulak :-)






24 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh bestnya club house dia!
beriadah bersama keluarga sgt sronok kan..

tapi mana kak eynda..ni msti kes mama kena jd photographer nih huhu..

kite serupa! ;p

eynda said...

Pinky momma... gitu la nampak gayanyer... takde sape nak ambikkan gambar akak hehe...teringin gak sambil main squash tu org ambikkan gambar :-D

Nur Hanani said...

Bestnya club house tu. SPK ni kat mana yer? :) sori, baru join blog u..

Entri Terkini: Jom tengok sini.Kenapa Pearl Haya ramai peminat..

zarin said...

eh, macam kenal je geng eynda n anak dara dia tu hikhik ;-)

Mia-Ina said...

mcm2x permainan..tgk gmbr dh tau menarik..aduhai,seronoknya klu dlm taman perumahan mia ni ada gitu

Yan said...

Seronoknya Eynda.. teringin akak.

Cik Firus said...

bestnyer..teringin nk main kt situ jugak

Softtouch [Hanim] said...

bestnya club house umah kak eynda...semua ada..xyah nk pg kat luar dah...

bagusnya kejiranan kak eynda..rapat antara satu sama lain n aktip, mcm2 buat..baguslah mcm ni sbb bila kita hidup berjiran ni, jiranlah org yg rapat ngan kita..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye club house mcm tue...
:)

ratusiput said...

best k.eynda.terutama kemudahan gym tu.ratu pn tak sbr nk jd fully housewife cm k.eynda.nak memanfaatkan waktu terluang dgn setiap mende yg ratu takble nikmati slama bekerja ni... :)

mama_izz said...

best nyer.. pemandangan pun cantik.. tenang jek rasanya..

Ermayum said...

i takut bola kena kat muka :) not a squash person

Tihara said...

hannah duk buat pe kt tengah tu
tk penah main squash..best ey :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wahh..beshnya kak!! tapi kalini xde laks picca akak kita yg comey nimm..hannah so sweet!! like!!



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

absolutely emy said...

bestnyer houseclub kat rumah eynda..

lily lotus said...

bestnya sis :) camni leh exercise selalu

zailamohamad said...

bagusnya kejiranan kat sini, no wonderlah harga rumah cecah juta2;)

norh said...

cantiknya tempat ni kak..bersemangat nak exercise.. :)

izyansyazwani said...

sihat klu hari2 mcm ni..hehe

jhn.aj said...

nice one. will be celebrating my son's bday 2weeks from now at the playground(after berbuka of course), feel free to visit my site;

jhnphotography.webs.com

cheers!

Chiew Swimfit said...

I am experienced (13 years )Lady Swimming Instructor and I have few more experience swimming teachers partnership with me. If you wants to learn how to swim pls give me a call at 016-2749747.Adults and kids(4 years above ) are welcome

Chiew Swimfit said...

I am experienced (13 years )Lady Swimming Instructor and I have few more experience swimming teachers partnership with me. If you wants to learn how to swim pls give me a call at 016-2749747.Adults and kids(4 years above ) are welcome

Chiew Swimfit said...

I am experienced (13 years )Lady Swimming Instructor and I have few more experience swimming teachers partnership with me. If you wants to learn how to swim pls give me a call at 016-2749747.Adults and kids(4 years above ) are welcome

nieda said...

Salam kenal...
Search google berkaitan cahaya spk club terjumpa blog ni. Nice info. Actually i kt area puncak perdana

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails