Friday, February 11, 2011

Eynda's Diary Punya Citer....

Salam Jumaat semua :-)

Entry ringkas aje petang ni....

Ada yg terkejut tak boleh view Eynda's Diary beberapa hari kebelakangan ni??

Ada kan....mesti adaaa..sebab eynda tak kasi memo pun...terusss shutdown :-p

Sebenarnyer kan....nak citer ni...

Kenapa Eynda's Diary tutup lamaaaa....

Sebab....

Jeng jeng jeng.....



















Tuan belog nak rasa macam mana perasaan bila dia dah takde blog hahahahaha....itu je....ok serius memang tak boleh duduk diam...rasa macam hilang orang tersayang :-p



Ok tu je nak citer.....




Sape yg ada dlm fb list eynda tahu la citer.....apa-apa hal pun Eynda's Diary dah kembali....tapi tak tau apa nak citer buat masa ni .... ngeeee.....



Trima kasih kepada kawan-kawan yg selalu ambik berat tentang tuan belog..sama ada di dunia alam maya atau realiti.....kamu2 bisa buatku tersenyum walau apa yg berlaku ;-)




Jumpa lagi insyaallah :-)





36 comments:

pearl jade said...

yeayyyy..kak eynda is back :)
tenkiu kak eynda
syg akk.muaxxxxxxx
x mo tutup2 lg ya...hehe

eynda said...

Pearl jade...tq jugak ye...sayang kamu jugak ;-) Insyaallah blog ni kekal hingga akhir hayat :-)

Sue* mamaID said...

patut la...bukak blog kak eynda tk boleh...ingatkan akak wat private blog tk kasi kite baca...hehe

eynda said...

Sue...sorry...ramai yg ingat akak tak bagi baca blog akak dah...takkan privatekan blog ni insyaallah...cuma tutup kejap je hari tu :-)

Queen said...

alhamdulillah..akak kembali jua......

ecewaah..dah macam sambutrakyat mesir..hakhakhak

maira said...

yezzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaa............ eynda kembali... cayalah eynda :)

mimie1678 said...

eynda: paduliks kan org lain kay... yg penting eynda tau apa eynda wat dan tak kacau org lain.... rindu nak tgk gmbr eynda dan hannah nnt... hehehe...

i_sofia said...

welcome back!

zailamohamad said...

Alhamdulillah..teruskan berblog Eynda!! Zaila pon pernah juga mengalami sindrom nak tutup blog tapi lama2 tu rasa macam kehilangan something pula..

Va Va Voom said...

Hi Eynda..welcome back! ingatkan dah privatekan blog ni...ngeh ngeh!

Va Va Voom said...

Hi Eynda..welcome back! ingatkan dah privatekan blog ni...ngeh ngeh!

aanie said...

waa...itu la kak eynda..byk kali gak try bukak tp xdpt..
igt kak eynda xnak kwn ngn kite..kekeke..ayat merajuk...:)

ratusiput said...

rindu sgt2 nk bace blog k.eynda... :)

lily lotus said...

syukur dibuka kembali :)

mie said...

mmg 1 hari xtgk blog boleh demam..
hihi

ibuayu said...

puas menanti entri terbaru eynda. rindu tau...welcome back

Just Call Me Bitt said...

datang tengok akak...hannah & adam ape kaba?

Mia-Ina said...

tu aa terkejut ble buka je mula nk jengah, blog akak x leh buka..ingatkan akak private kan tanpa jemput mia

Kaseh said...

welkam back bebehhhh.... :)

♥MAMASYAZA♥ said...

satu hari tak ngadap blog, buleh kurus woooo

Chik Na said...

seronoknya eynda dah kembali...

Ermayum said...

tu lah ingat dah privatise :) tak bagi tau so tak leh masuk sodis gak heheh

tiera said...

welcome back kak eynda :)

Farra Dhelina said...

welkam bck kak

sLEEping BEauty said...

yeaaaa... eynda dah kembali !!

rimieilya said...

bikin nervous jela kak eynda ni...blk2 dr cuti,ingt nk bc blog akak tp tutup plak..huhu...

mujur dh buka blk..jgn tutup lg ye kakak comel

Cik Firus said...

always support u sis :)

crystaldelaila said...

seb baaaik dah bukak...boring la kalu kak enyda x da...

eynda said...

TQ semua... :-)

Aien said...

Salam Eynda..

fuh..sib baeklah dah boleh bace..ingat eynda dah set privasi hr tu..

keep on blogging..can't wait yr next N3..

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

yeh.....yeh...dah timbul smula.....muaha3xxxx.......trus kn berbloging......

..:: WiRdA ::.. said...

hhaha..patut laa.. igt dah block kite....hahah

zatil said...

Owh...tak mau la quit..saya berbelog pon sbb kak eynda..;)

adha said...

jenguk3 cni.. kita pun baru nk aktif smula....

babyluv_ayang said...

igtkan eynda merajuk...nasib baik rajuk tak lama...heheheh...

mrs.ecam said...

hohoho k.eynda siyes la sye pong rs camne k.eynda rs....sye x apdate blog sbb bizi pastu opis dh blok tenet...pastu kt umh lak xdek tenet...huuuuu mmg terase la cam de yg kurang sbb besenyer ari2 pg2 or lunch hour apdate blog kn...huuuuuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails