Tuesday, November 23, 2010

Photoshoot Dengan Majalah Anjung Seri.

Beberapa hari sebelum eynda buat housewarming, eynda ada sms kak shidah... nak jemput dia datang housewarming...sayangnyer dia tak dapat hadir....tapi kami ada buat satu deal.... maka appointment pun dibuat utk satu temujanji di Cahaya SPK....


Sneak peak utk photoshoot....kalau nak tengok banyak2 kita tunggu keluar majalah ye hehe... (ni dari lumix eynda).


 Photographernyer....



Sebelum diaorg balik eynda sempat bergambar dgn kak shidah...kak shidah adalah penolong pengarang majalah Anjung Seri...macam mana kenal kak shidah??? Melalui blog la..kak shidah pun blogger jugak..kan kak? hehehe....

Trima kasih banyak2 kat kak shidah & cik abang photographer sebab sudi datang snap2 gambar rumah eynda yg eynda rasa sangat la simple...tak sehebat rumah2 yg pernah masuk dlm majalah Anjung Seri tu...

Nerves jugak ni....cemana hasil gambar2 nanti ye hehe...bila nak keluar majalah?? Kita tunggu info dari Anjung Seri ye....eynda pun segan la nak tanya kak shidah hehe...

Fuhhh!! Lega !! :-D





41 comments:

yangyuyu said...

kak eynda, wow congrate...nanti kalau dah kuar majalah bgtau tau...

happy decorating..mana tau one day masuk kat NONA plak:P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

glam2...
hehehe...

Softtouch [Hanim] said...

kelassss kak eynda umah masuk mag....nnti bg tau yer bila kuar..umah kak eynda cntik, mmg sesuai masuk mag..

Azhamyra said...

wah,,,besnya kak eynda..umah masuk anjung seri..wajib beli ni..

aanie said...

tahniah kak eynnda...mesti dia berkenan masa baca n3 kak eynda...

luvelymummy said...

Salam.. kak eynda.. congrat..! erm... tak sabar nak nengok nie..

luvelymummy said...

Salam.. kak eynda.. congrat..! erm... tak sabar nak nengok nie..

NM02 said...

wah... glakmer le nnt ek. tahniah!

Shu Shinju said...

x sabar nak tgk nanti... bila majalah tu kuar gtau yer..nak beli...:)

eyndayusoff said...

Ummi..ok nanti akak bagitahu bila nak keluar kat majalah...majalah nona? kena kenal dgn org Nona dulu la kot hehe...

eyndayusoff said...

ceroi...alhamdulillah :-)

eyndayusoff said...

Hanim...tq...

eyndayusoff said...

azhamyra....beli jangan tak beli...kalau keluar ye hehe..

eyndayusoff said...

aanie....memang tugasan dia :-)

eyndayusoff said...

lurvelymummy...thanks :-)

eyndayusoff said...

NM02...kita tunggu dan lihat :-D

eyndayusoff said...

shu..orait nanti akak bagitau :-)

Arifah said...

wow!!!! kak eynda, cayalah!!! rumah akak masuk majalah. peweet! nanti jangan lupa bagitau bila keluar majalah. nak tgk..nk tgk..heheh...

A.I said...

harus la dia pilih umah eynda. cantek ooo! simple tp kelezzz. try tengok umah aku, pitam photoG tu. mau dia terjun tkt 10! wakakakaka..

Cikgu Yus said...

salam sis..lama x singgah sini.tapi smlam dah kaber balik mana2 topik yg tertinggal..hehehe...yus dah lama x jenguk blog. tahniah dpt masuk AS.. mesti gempak kan umah sis.. (sori dah lama kena tinggai ngan keta api nie..)

Queen said...

wow..umah kak eynda masuk majalahhh...

kene beli ni edisi tu..hihihi...

mesti salah satu die nye tumpuan adlah lanai faveret saya..hihihi

yangyuyu said...

maksud sy NONA tv3 hehe mana la tau:P

Cikgu ILi said...

Kak Eynda..bangganya saya!
(Tak pepasal tumpang bangga rumah org).
Nanti dah masuk Anjung Seri bagitau tauuu...;)

sLEEping BEauty said...

wah sis ..
tak sabar nk tggu beli mag tu ..
hehe

ummu luqman said...

wah.. nak masuk anjung seri dah.. tk sabar nak beli ni.. :D

AyuArjuna BiGoshh said...

wow wee glamer giteww...tapi rumah eynda mmg cantik...suka sgt tgk :)

MummyYana said...

wah tahniah kak enyda...rumah masuk mag tue...
nnti dah keluar bgtau lah...:)

Ena said...

wow!!!

Tahniah kak..

tak sabar nak tengok..

Umah akak kan cantik..

akiratoriza said...

Salam..
wah sonoknya ada sesi gambar2 kat uma kak enyda... harus g cari majalah anjung seri nanti ni so lau uma kak enyda dh mask majalah inform k..

Anne said...

wahh!! congrats eynda, umah masuk mags. tak sabar nak tengok jugak.

Mia-Ina said...

congrate..masuk majalah tue kak

ieda said...

waaa umah cantik kannn sure terpilih nye ..
hermmm kena semangat2 nie .. nak dpt umah cantik gak hahahhaha

anyway congrats .. nanti dah kuar edisi tuu roger2 kita tau :)

zailamohamad said...

dah kuar majalah nanti bagitahulah ya, zaila nak beli;)

iswatie "colours of life" said...

wah...glamer rumah u masuk magazine....nanti sila bg liputan yg dlm magazine tuh

dianaibrahimali said...

wah.....
semua pakat msk magazine nih...

umah aku bila plak...
hehehe...

nway.... congrates.....

peah @ peps said...

bestnyer k.eynda...tak sabar..tak sabar neh.,..

My New Entry: Nanny 911

::i.e.r.a:: said...

congrates... nanti kuar mag eynda inform ya.. nak beli.. umah eynda mmg cantik.. suka... :)

Rashidah Ibrahim said...

Salam eynda, terima kasih juga kerana sudi terima kedatangan kami.. buat suspen je bergambar hari itu sebab muka pucat lesi, tak berbedak bagai.. begitulah akak yg sempoi abis, tetapi gambar nampak cam okey pula, harus eynda dah touch up!.. hu hu..atau kamera Lumix eynda tu memang bagus!

Suka duduk kat area lanai tu.. rumah eynda memang best. Airy.

Tak tau lagi keluar bila, nanti akak inform.

eyndayusoff said...

Kak shidah...hehe...sempoi habis ;-)
Gambar 1st & gambar poklie tu eynda tak edit...gambar kita eynda kasi cun skit sebab yg original nampak kaler pudar maybe cahaya kat luar rumah kot...bagi kaler terang balik & kasi glowing skit coz eynda pun berpeluh-peluh tu kak kekekek....

TQ sekali lagi ye :-)

eyndayusoff said...

Trima kasih ye kawan-kawan... :-)

Ina Hashim said...

wahhhh...tahniahhhh.....x sabor nak cari anjung seri tu nnti *wink*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails