Thursday, November 18, 2010

Housewarming Part 3.

Entry ni eynda ringkaskan aje....trima kasih kepada kawan2 yg sudi hadir walaupun ada setengah tu eynda TERtanya "sape ye?" hihi.... maklum le tak brape pandai "cam" muka orang hehe... ada yg dah banyak kali berjumpa...ada yg 1st time berjumpa....tapi kemesraan tu ada...macam dah kenal lama....cuma eynda tak sempat nak sembang lama2 dgn semua orang...harap takde yg berkecil hati ye...



Eynda & sis shikin ...awet muda la kak ;-)


 Eynda & Maria (cupcakes order dari dia)





Geng pom pom sekolah convent ahahaha.....dah lamaaaa kami tak jumpa.... 





Tu diaaaaa.....ni baru ramai ni...kalau yg lain2 datang serentak agaknyer tak cukup ruang utk kamera snap gambar kan hehehe..... bagus korang sebab buat macam rumah sendiri ;-)

Dari kiri eynda ... liana .... illa ... ME ... ana suzana .... tun nurul huda ....adrina .... nisda .....




Eynda & Atul....sape yg peknen ni? kikiki.... 



Dari kiri... Zarina (bakal jiran kat cahaya SPK) ...eynda (pun nak habaq) ... zarin & her pickle pie :-)


Dari kiri : desire queen aka NIK ... eynda ... Bitt ... cikbedahlaser aka Rafidah .... 



Eynda & Adrina aka ED....


Dari kiri : Sharifah Balqis (sya) ...eynda ... sha (kenal sejak tahun 2004 di alam maya...baru 1st time jumpa ni...)




Eynda & Bitt yg makin slim makin cun!! 




Eynda & Nazurah...member lama di alam maya..antara yg terawal eynda kenal...thru friendster...now friendster eynda pun dah delete hehe... 




Eynda & Mieza .... hubby masing2 berkawan sejak zaman belajar ...kami pulak kenal thru alam maya... 



Dari kiri : suhaila (hubby pernah seofis dgn hubby dia).. eynda (lagi mau habaq ka) ... ira khayra (keciknyer diaaaa)... Nik...


Eynda & Hana (bakal jiran depan rumah kalau jadi pindah....pindah le cepat hihi) 




Eynda & Ummi aka yangyuyu ... member paling lewat sampai tapi eynda hepi walaupun datang sekejap je :-)
 
 
 
 
Eynda bagi link yg ada blog je ye....ira khayra...nik roselina....zarina....ada blog ke tak ek....actually eynda jemput melalui facebook eynda...so mereka2 ini ada dlm facebook eynda....
 
Rasanyer ini saje citer housewarming eynda....ringkas aje coz terasa letih nak buat karangan panjang2 hehe....tengok gambar aje mesti dah tau jalan citer kan ;-)
 
Gambar extra2 ada dlm facebook eynda...yg belum add tu boleh la add.... :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 comments:

Just Call Me Bitt said...

slim tak sempat makan kakk...akekeke sorry iskandar tetiba muncul pic dengan adrina...hehe...masa kat umah akak, bitt pon dpt kenal some of ur friends thanks 4 inviting me...rajin2 dtg jek rumah kite plak..nak buat housewarming mcm tak dan jek lagi...selamat hari raya korban jugak erk...

zailamohamad said...

femes macam artis Eynda haritu ya, semua pakat nak bergambar dengan Eynda yaaa, kalau sudah namanya blogger, xsahkan kalo xbergambar;-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kesal makin dalam....

Mimy Hamid said...

maaf kak eynda tak dpt dtg..nak dekat majlis kawen ni agak sibuk...kak eynda jemput dtg wedding next week yer..mimi ada tag kat kalendar facebook kan...

Lydia said...

Hi Eynda, nice blog & good snap. overall You have beautifully maintained it, you must submit your site for free in this website which really helps to increase your traffic. hope u have a wonderful day & awaiting for more new post. Keep Blogging!

yangyuyu said...

aww masuk tv lagi...haha..blog kakeynda ni gleme so rasa cam msuk tv hihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails