Monday, October 18, 2010

Genting Highlands Part 2.

Kita bersambung....panjang betul iklan ye...nasib baik tak sampai esok :-D

Tadi dah tengok aksi luar biasa mama adam & hannah kan....ini yg berlaku dlm merry go round eskrem itu...

Self-potrait bajet cun...tapi yg sebenarnyer sangat le gayat...sape pandai baca bahasa tubuh & air muka mesti tau heheheh...tangan pegang itu besi tu...pegang kuat-kuat ok...angin kuat....muka pucat ahahaha....owwhh itu sudah diglowingkan sebab lupa touch-up dgn bedak dan lipstik sebelum snap gambar....gambar jarak dekat haruslah nampak segala-galanya kan!!



Akan tetapi...anak-anak ku tak rasa gayat langsung...cemana diaorg buat ek...boleh nak bangun2 ubah tempat lagik..aaiikkk...duduk diam-diam...mama kamu2 sudah pucat ni....cemana ni dulu berangan nak jadi pramugari konon....naik benda ni pun dah tak tentu arah...naik kapal terbang siap mabuk2 lagi...lupakan aje...memang dah lupakan pun...lihat la kat mana saya sekarang :-p



Pas tu naik benda ni pulak....



Oleh kerana Hannah pun nak naik, terpaksa la mama dia jadi guardian utk naik sekali...sangat la boring benda ni...pusing...pusing...pusing....motif hannah tutup telinga?? Ntah....ada bunyi enjin kah??



Suka giler gambar ni....sebab candid & eynda masih nampak anggun yeaaahhhh.....



Suka jugak gambar ni...sebab ketiga-tiga model adalah buah hati saya...dan ntah brape kali saya snap gambar kat lokasi ni last2 dapat jugak gambar cantik macam ni...walaupun sikit lagi part kepala hubby nak jadi tak nampak rambut & dahi hihihi....



Macam pernah snap gambar kat sini jugak masa datang GH last year....tapi posing tak sama kot....size masing2 pun tak sama...dulu lain sekarang lain ...



Lepas tu naik kerete antik....dejavu jugak sebab dapat driver yg sama macam masa datang tahun lepas...driver tu nama Adam....tapi yg tekan minyak kete tu ayah dia....tak tanya pulak naper drivernyer tak tekan minyak sendiri....


Ok ada lagi citer...bersambung pulak...banyak iklan pulak ye...sila jangan putus asa utk terus klik2 membaca di blog ini ye....sekian...




23 comments:

Tihara said...

oo.p jln2 genting..kalo jd pramugari ke pragawati ke..lawa :)

eynda said...

Tihara...itu cita-cita masa sekolah menengah...mau yg best2 aje time tu hehe...

Yan said...

Eynda, tak naik roller coaster? akak penah naik masa taun 89 kot. mcm nak tanggal jantung..serik

ieda said...

cutenya hanah .. posing ngan cermin mata hitam yg cute .. heheheh
boleh erkk eynda naik .. kalau ieda sure turun jer gayang kepala sampai balik umah .. dulu pernah naik ..s krg dah serikk dah huhuhu

Intan Inn said...

wahhh..seronom jer tgk diorg bermain..erm rindu juga nakpg genting nie...heeee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semuanye comel..
:)

anie,Nagoya said...
This comment has been removed by the author.
anie,Nagoya said...

sib baik besi tu tak tercabut oleh Eynda..hihihi...semua model2 yg cun

Ena said...

Budak2 tak gayat sbb dorang tak tahu bezakan ketinggian..

tapi ena [un gayat gak kak.. hehe

cantik2 la picture tu..

Mr & Mrs Ai said...

xcitednye tgk hannah dlm gambar

Softtouch [Hanim] said...

mmg nmpak mcm kak eynda gayat...
seronok 2 beradik tu yer pg genting..mcm2 boleh main, mmg tmpat budak2 kan...anak2 hepy, kita pun hepy bila tgk dorang suka...

yangyuyu said...

hannah mcm anak mat salleh la...comel..hehe geram

ratusiput said...

skali skala g bercuti camni mmg best kan k.eynda...ratu pun ngan planning tp taktaula lokasi nk g mana...

j.u.l.i.e said...

Hannah comel,sgt comel!!!!

sLEEping BEauty said...

sgt sweet !!!

Shu Shinju said...

a happy family...:)

Mia-Ina said...

dah lama x main benda2x camni..bestnya klu dpt

Lady of Leisure said...

walau gayat tapi masih stik cantik jelita.. :)

Farra Dhelina said...

seronoknya tgok akk & fmly jln2..esp hannah..oh my..so comelll

IxoR@ said...

genting sejuk tak kak?

macam dah tak sejuk kan?

nice pics... suka tgk!

Alin Marlini said...

sudah 9 thn tidak ke GH...huhuhuhu..

Cikgu ILi said...

Yang pasti..semua gambar cantik-cantik..
Bila pakai tudung awning hitam...nampak lagi cantik kan?
Sebab tu sy pun suke tudung awning hitam..ehehe..

Anne said...

Gayat2 pun tetap ayu eynda ni...:)semua gambar family best.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails