Saturday, September 4, 2010

Sangat BZ...!!

Salam...

Lamanyer eynda tak update blog kan...eynda sibuk sekarang...persiapan raya...kemas rumah...masak memasak...pegi beli itu ini....tak sedar dah hampir seminggu tak update blog....malam tadi plan nak update blog tapi broadband takleh guna langsung...cuaca tak elok kot...pagi ni ok pulak...

Actually banyak nak citer....tapi sebab sibuk ada yg tak sempat snap gambar...pegi shopping....apa yg dishopping...menu berbuka....ada yg snap gambar tapi macam takde mood nak buat entry pulak...mood nak raya aje ada kekekeke....

Ok la nanti2 eynda nak tepek ecard hari raya....lepas tu selepas raya la pulak eynda buat entry...insyaallah ...apa la citer blogger2 lain kan...mesti banyak citer meriah persiapan hari raya tahun ni.... :-)

Jumpa lagi di lain entry...





12 comments:

eqbalzack said...

kalau buat open house jgn lupa ajak kwn2 ye...hehe

Mimie Hamdan said...

samalah eynda... yg mana tersempat jer update nie... hehehe..

Hariz said...

utamakan mana yang wajib k :)
hehehe

New Entry ProfHariz
Lagu Raya Pilihan Hati Korang?

eynda said...

eqbalzack...insyaallah...


mimie...tu la kan..jauh beza dgn raya tahun lepas...tahun lepas eynda lebih relaks...tahun ni tak tau mana satu nak buat dulu heheh...


Hariz...sudah tentu :-)

Anne said...

patutla lama tak hapdet blog:) rindu nak baca entry eynda.

Semoga persiapan berjalan dgn lancar.

sLEEping BEauty said...

ooo .. bz ye sis ..
takpe2 maklumla beraya rmh baru kan ..
hehee... nnti update ye ..
selamat hari raya sis !

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ini pon kire curi mase nie update eh akak...
hehehe..
:)

TK said...

Perasan jugak Eynda tak update blog..
Tertanya2 jugak kenape yer..
Ye la nak dekat2 raya ni byk yg nak disettle kan..

Yan said...

Salam Eynda,

balik mana raya?

Lady of Leisure said...

tu la kan kak nak raya ni bz betul ke sana ke mari huhu

peah @ peps said...

best best..raya umah baru...:)

ieda said...

samerlah kita eynda .. dah seminggu x update .. huhuh sibuk itu dan ini .. buat mcm2 .. nak kemas2 utk balik kg lahh huhuh

salam lebaran dari ieda .. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails