Monday, September 13, 2010

Hari Raya Pertama....


Salam Aidil Fitri buat semuaaaa....apa khabar? Cemana sambutan raya tahun ni...mesti meriah kan...eynda tengok hari raya pertama dah ramai yg update blog & facebook dgn gambar2 raya...eynda je baru hari ni boleh upload gambar....

Eynda tepek sekeping dulu gambar raya ye....macam2 berlaku kat netbook eynda sejak bawak balik kampung ni....mula2 netbook takleh online guna wifi kat rumah mak mertua...hubby delete software basic kat netbook & download software baru....baru le boleh guna wifi....bila dah download software baru, otomatik semua gambar2 dlm disk netbook hilang....termasuk le watermark muslimah eynda yg cun hari tu huwaaaaaa....try search kat email pun takde..maybe terdelete email tu...nanti la try bincang dgn eya yg buat watermark tu...

Eynda tak reti nak citer cemana sambutan hari raya eynda & family....makin lama makin kurang skill bercerita hehe...nanti la eynda tepek gambar, eynda citer skit2 ye...buat masa ni eynda sibuk dgn aktiviti bersama keluarga terchenta :-D


Ok jumpa lagi di entry akan datang....


13 comments:

IxoR@ said...

selamat hari raya akak....

lama ke beraya di kampung?

:D

IdzaLia said...

selamat hari raya kak eynda.. lia masih kat sp lg ni.. dlm mood raya lg .. hehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat hari raye akak...
comel semua...
1family...
:)

TopsyTurvyMum said...

Salam Eid Mubarak Eynda:)

Zareene Saifuddin said...

Salam Aidilfitri tuk Eynda & Family

sLEEping BEauty said...

selamat hari raya sis...
nnti tepek pic byk2 eh ... =)

m.q said...

selamat hari raya eynda :)

Queen said...

Nik nak LIKE ini gambar..heeeee

Mia-Ina said...

selamat hari raya kak..

chugie said...

wah.. mesti banyak cite ttg raya ni, sampai tak tau nk bercerita dah! :D

uMMisYa said...

Salam Eynda

Lama tak tinggalkan jejak bertapak kat blog eynda walaupun selalu masuk.:D

Bila nak wat open hse,jgn lupa jemput ye..hehehe..(tak tau malu..:P)

Farra Dhelina said...

slmt hr ry kak eynda!!

ERMAYUM said...

comel :) xda theme color ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails