Monday, May 31, 2010

Umum Waktu Penutupan "Eynda Nak Bagi Hadiah!!"

Hye all....


Eynda nak umumkan waktu penutupan penyertaan "Eynda Nak Bagi Hadiah!!" adalah pada pukul 11.59 malam ini ye...maknanyer kalau masih ada penyertaan pada jam 11.59pm, eynda masih terima ;-)

Pas tu kan yg mana penyertaan belum lengkap....sila inform eynda secepat mungkin kalau dah lengkap...buat masa ni hanya sorang je yg bagitahu dia dah lengkapkan penyertaan...eynda rasa ada ramai lagi...sorry eynda takleh nak check satu2 balik....sebab eynda pun kesuntukan masa....so eynda harap sangat yg mana belum lengkap tu, kalau dah siapkan sila bagitahu eynda kat sini....kalau tidak mungkin nama anda takde dlm list kat sidebar utk diundi esok...nanti jangan salahkan eynda ye kalau takleh join undian..sebab eynda dah siap tinggalkan komen kat blog2 yg belum lengkap...

Bagi yg namanyer dah ada dlm list, insyaallah esok eynda akan buat undian...masanyer ikut kesenangan eynda ye...so tunggu resultnyer dgn sabar hehe...setiap penyertaan ada siap nombor masing2...itu adalah nombor bertuah anda...doakan nombor anda dipilih oleh Mr.Random.org esok ye :-)

Please...please...yg belum lengkap tu...eynda perlukan kerjasama anda :-)



Sekian trima kasih...






7 comments:

nEa FleriDa said...

hrp2 bertuah :)

tiefazatie said...

wah..wish im lucky here!..hihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape nieh bertuah nieh...
hehehe...
;)

farra8979 said...

wish that i'm lucky...

hasleena said...

Wahai Mr Random yang baik hati...pilihlah daku..Puh kiri..puh kanan....kwang..kawang..

sLEEping BEauty said...

hopefully .. the music box is mine ... :)

hehee

Chik Na said...

tak sabar tunggu sapa yg dapat hadiah yang comel dan cute tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails