Friday, May 14, 2010

Dunia Barbie....


Biar gambar berkata-kata....

































Boleh bayangkan apa perasaan anak2 perempuan kita atau KITA sendiri bila berada di  tempat ni??? Hanya di Shanghai aje ye....sape nak merasa perasaan teruja sila la beli tiket ke Shanghai...ambik gambar banyak2 & tepek di blog anda....mesti ada yg jeles kikikiki.....



Gambar2 adalah hasil googlelan....kalau nak tengok2 lagi sila ke link ini ye : BarbieShanghai


Kat Malaysia diaorg takmo buat ke?? :-D







18 comments:

Azmiezas said...

Wowww..teruja..best sangat..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

moh sis ke shanghai...
hehehe...
=.=

zealvia said...

wah....!..kelas gituk.

bspotgurl said...

hoho,. Im a barbie girl in a barbie worldd...hhoho best! best!

sLEEping BEauty said...

wauuuuu !
sgt teruja sis!!

Queen said...

pernah dapat email tntg barbie world nieyh..memang heaven la kalau hannah dapat ke sana...

ibh said...

kalau ada macam tu kat mesia ni..kak eynda la penin pala..hannah mesti terbuntang mata...kopak la kak eynda....

noradzlina.kamdani said...

wow...sy teruja

Lady of Leisure said...

hannah mesti suka barbie world ni kan hehehe.. semua pink gitu

Softtouch [Hanim] said...

bkn anak kita jer suka ni kak eynda, sy pun suka jgk tu..dahlah pink2..sy suka sangat warna pink...mcm hannah..n sy nk anak sy pun pencinta pink mcm hannah...:)

y a n said...

WHOAAAA .. !!!!~ nak jugakkk !!! comey nyer barbie !

ERMAYUM said...

bertuah betul jadi patung:)

Ya ALya said...

kalau ada dah tentu hana melompat2 nak,sara ya tak tahu la,sb sekarang dia tak minat barbie lagi,tak tahu la akan datang.....

enyheartsdiamond said...

wahhhhhh!

kak mas said...

mak aih.. kalau hannah masuk sure takmo keluar kan..

Sharinginfoz said...

hmm kalau budak2 pompuan tengok ni mesti suka sangat2

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

Mummy Dasy said...

wow bestnye klu kat malaysia ada ni..confirm my girl cbuk ngan girly thing dia...

ratna said...

ini jgnkan kata kanak2 jer yg teruja.. saya pun teruja kalau gini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails