Monday, April 26, 2010

Slownyerrrrrr....

Beberapa minggu ni line streamyx kat rumah agak slow ler....last week sejam takde signal langsung...nasib baik sehari je...nasib baik sejam je hihi....

Bila line internet slow...eynda pun jadi macam ni ler.....

*

*

*

*

*


~googled~


Susah betul nak blogwalking....kalau guna fb/email cepat pulak loading....so kalau eynda tak tinggal jejak lama tu paham2 je la ye...tengah cuba blogwalking seperti super snail itu....

Ada banyak jugak citer nak ditulis...tapi hari ni seharian eynda lembap betol....macam makan ubat tido jek...ni baru segar skit tapi nak kena tido pulak...esok nak bangun awal...

Selamat malam.....sempat kot nak blogwalking 10 blog di tangga teratas bloglist :-D








9 comments:

noradzlina.kamdani said...

la..ingat sy jek yg kene streamyx slow yg amat...

Lady of Leisure said...

lady punya streamyx alhamdulillah ok.. last year penah kene macam akak kene sampai 2 minggu langsung tak leh connect... mmg tension... bila dah ok legaaa sangat hhehe

A D I A said...

sama la k. eynda, saya punya line asyik on-off je. kejap disconnect tetiba. bengong nyer line. nak blogging pun tak senang.

IdzaLia said...

streamyx lia ok takde masalah lagi lah.. kedpn2 ni tak tau lah kan.. hehehee..
cute siput tu ek kak eynda siap pakai helmat tu.. hahahaa

yangyuyu said...

kak, skang telekom memang ade masalah kat area PJ..tu yg selow tu. skang nak blogwalking sy bukak 1-2 je sekali, then lepas tutup br bukak lain..

Chik Na said...

streamyx kat rumah chik na pun slow lately..kadang tunggu loading punya lama... nak kena upgrade agaknya

Just Call Me Bitt said...

slow??? huh saya yg belum pasang ni pon lembab nak tunggu derang pasang....

sheila said...

last saturday dengar radio. dorang kata TM tengah buat upgrading utk internet line starting from 24/4 sampailah ke 2/5...jadi silalah bwk bersabar hehhe

Cikgu ILi said...

Eynda,
Saya tibe-tibe senyum sebab mmg sesuai la gambar tu dengan entry ni..cute.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails